Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
але алееееееееееее, заборавив да ја гледам утакмицата :kesa:
честита победа, васко времето како е ?? :tv:

Со Палермо и со Јувентус им се најтешки тука,посебно со Палермо тешко кој победува во Сицилија...

А бе кој не сака 42 бода... туку муабетот е со ваков распоред, со 15 бода ги стигаме пред дербито, пошто ноу веј ин хел тие да направат повеќе од 10 од следните 5. Ако направат ја прв ќе им честитам титула.

А бе кој не сака 42 бода... туку муабетот е со ваков распоред, со 15 бода ги стигаме пред дербито, пошто ноу веј ин хел тие да направат повеќе од 10 од следните 5. Ако направат ја прв ќе им честитам титула.

Na kogo be da chestitam? Na tie shto se molea Barca da ne tepa? :)

Ke gi chastam so edna privatna slika :pos:

equals to: Nula bodovi :pos:

Ili samo im go zgolemuvame izborot na potpisi na milanezite :)
Само Бари им е сигурна, а после Бари иде Палермо пошто играат очајно во одбрана и примаат тон голови од гужви. Киево се многу груба екипа и таму се е можно, ама пишав и порано, си го имаа на ти го - дај ми го едно време, така да не се избрзувам за таа. Со Наполи и Јувентус очекувам да не се прослават.

So Juve sea mi tekna deka ke se super motivirani, protiv Zlatan koga igrat takvi se, pogotovo toj nikakviot Chiellini...

але алееееееееееее, заборавив да ја гледам утакмицата :kesa:
честита победа, васко времето како е ?? :tv:
Времето е сончево и топло,штотуку се вратив од викенд одморот!
Си затоплува константо со тенденција уште во сабота да затопли!

Времето е сончево и топло,штотуку се вратив од викенд одморот!
Си затоплува константо со тенденција уште во сабота да затопли!
Темава е при крај, предлагам кога ќе дојде бројката до 14999 мислења, последното да биде од Васко со текстот: ЗАТОПЛИ ВО МИЛАНО!!! :)

Ио Соно отварај ти брат ,овој Деко ни ја сјеба цела сезона :pos: и секако дека мора да го има фамозното ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО!

Да ама Деко го смени никот сега да видиме, може до тоа беше :)

Темава е при крај, предлагам кога ќе дојде бројката до 14999 мислења, последното да биде од Васко со текстот: ЗАТОПЛИ ВО МИЛАНО!!! :)
и мора васко да го пише за да се фати убаво работата :)

Kasno mi tekna, inaku juzerot ke ko smenev vo: Затоплува во Милано!, so tajtl: ...иако е зима

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom