Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
така велиш оти можите да сонвате за таква легенда :)
Не ни треба таква легенда што сега грее клупа на мочковци, ние си го имаме Занети

--- надополнето ---

и уште една работа, 2 недела Кире носи аватар од Ибра, 2 недела ибра нема гол дадено! Да живее Кире :)
Од Моу и Лео има аватар, го нема Ибраносло :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Ми стоеше аватар од Ибра само еден ден(пред 10-12 дена негде),и знам дека беше пред да погоди две стативи си Лацио! Знам дека и сега со Џенова не даде,али мислам дека даде со Чезена во 94 ! Како и дае сепак малерот малце навлегол во Ибра,посебно по тие 2 стативи со Лацио:tv:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.525
Поени од реакции
7.004
Од Моу и Лео има аватар, го нема Ибраносло :)
запази го стави само на 2 дена, 2 недели нема гол дадено, ако го носи 1 месец, отиде ибра у пензија xD

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.650
Поени од реакции
59.618
Ми стоеше аватар од Ибра само еден ден(пред 10-12 дена негде),и знам дека беше пред да погоди две стативи си Лацио! Знам дека и сега со Џенова не даде,али мислам дека даде со Чезена во 94 ! Како и дае сепак малерот малце навлегол во Ибра,посебно по тие 2 стативи со Лацио:tv:
Дури и на семафор му објавија 1-0 со Лацио, ама тој што заглавил на аватар кај Кире треба на бајач да оди за да почне пак да дава голови :)
P.S. дај стави некоја комбинација од Матри и Лука Тони, жити се :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ставај го пак :)

--- надополнето ---

Дури и на семафор му објавија 1-0 со Лацио, ама тој што заглавил на аватар кај Кире треба на бајач да оди за да почне пак да дава голови :)
Или па ова

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
запази го стави само на 2 дена, 2 недели нема гол дадено, ако го носи 1 месец, отиде ибра у пензија xD
Ако го оставам на подолг период можеби и ке се повреди:tv:

--- надополнето ---

Ја за Матри ке се погрижам,а за Тони не се секирам бидејки Лусио ми кажа во џеб ке го ставел:tv:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.650
Поени од реакции
59.618
Ако го оставам на подолг период можеби и ке се повреди:tv:
Ма ебеш подолг рок, идеме чекор по чекор. Ти пред утакмица ги лепиш напаѓачите на противникот, Васко соопштува временска прогноза, Деко уплаќа на противниците и газиме брате! :pos:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Мислам јас си знам најубаво што човек е,што и да каже до сеа тоа се десило,се дупнувале гуми на луге се расипувале камиони на сред пат и коли и се натака.Ајде Кире ставај го Матри или Тони на аватар нема да мрднат во недела,после тоа одма носорогот ставај го. :pos::pos::pos:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Епа чим сакате еве го,ке видиме во недела дали Матри ке успее против мојот малер:tv:!

--- надополнето ---

Мислам јас си знам најубаво што човек е,што и да каже до сеа тоа се десило,се дупнувале гуми на луге се расипувале камиони на сред пати коли и се натака.Ајде Кире ставај го Матри или Тони на аватар нема да мрднат во недела,после тоа одма носорогот ставај го. :pos::pos::pos:
Тоа со камионот ми е врв во кариерата,знам дека од тогаш поминаа едно 3-4 години али до крај ке го памтам! На тепка кажав ке му се расипе камионот,коа за неколку дена човекот доаѓа вика на пат ми се расипа:pos:,и јас тука патос:pos:!

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Што е со аватаров муабетов?Исти иаме можеше друга слика да избереш од Матри

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Епа чим сакате еве го,ке видиме во недела дали Матри ке успее против мојот малер:tv:!

--- надополнето ---

Тоа со камионот ми е врв во кариерата,знам дека од тогаш поминаа едно 3-4 години али до крај ке го памтам! На тепка кажав ке му се расипе камионот,коа за неколку дена човекот доаѓа вика на пат ми се расипа:pos:,и јас тука патос:pos:!
:pos2::pos2::pos2: Ахахаххххххххахахаха Да даа тоа беше врв,али Тео и Вујко ми беше најача ствар од точакот мислам :pos2:

А и 23ка ја заборавив ...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
:pos2::pos2::pos2: Ахахаххххххххахахаха Да даа тоа беше врв,али Тео и Вујко ми беше најача ствар од точакот мислам :pos2:
Ќути брат не им ги кажувај сите мои малери ке биде лудница тука хаха

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ајде да не почнувам за рефлекторите на градски,а посебно за 23ка.Него за во недела би сакал Лео да му даде шанса на Нагатомо,ке биде Красич тука десно,па мислам дека Нагатомо со својата брзина би се снашол со него.А во средината нека идат Занети,Камби,Мота,нке проба еднаш вака Лео... мое мислење.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Имате некоја информација за Камбиасо?Дали е повреден или ок е?Ако не дај боже повреден колку ќе отсуствува?
ОДИМЕ НА ПОБЕДА ПРОТИВ БАБА РАТКА ЗА ДА ШЕТАМЕ ПО БОКСЕРИЦИ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom