- Член од
- 27 април 2009
- Мислења
- 2.482
- Поени од реакции
- 1.669
Значи Пандев треба да се продаде, така ?
Бидејќи на негово место игра Снајдер, тука се Пацини, Ето и Милито, каде ќе игра Пандев ? Место кого би играл он тука во 4312 систем ? Дали заслужува да игра место некој од овие, т.е., со што покажал он дека заслужува да има предност пред некој од овие фудбалери ( многу битно прашање на кое не добив одговор, освен дека добар прием имал на топка, бољи од Милито ) ? Ете со Чезена играше на својата природна позиција, па му свиреше Меаца иако имаше и асистенција во тој натпревар.
Дали треба да се продаде? Искрено, овде немам дискутирано на таа тема (немам пишано на форум), ама секогаш со другарите сум викал дека Пандев не е за во Интер т.е. не му одговара играта на Интер, не дека не е за во големи клубови, напротив. Едноставно не му одговара играта шо ја има Интер, тој и уште двајца напред. Да сум јас би го продал летово Милито, би го зел Агуеро/Роси, Пандев наредното лето ќе лета дури да се привикне еден од нив и тоа лето би го вратил назад Дестро.

едит: Подобро ко ќе размислам, двајцата ова лето нека си идат, а на нивните места да дојдат Агуеро/Роси и Дестро, ако продолжат двајцата во ваква катострафална форма, посебно ова важит за Милито.