Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе Пацини улетува ко невероватен џокер... Она класичен шпиц, али италијански шпиц... со 3-4 безвезни паѓања и гушкања на топка, од кои 1-2 нема да поминат и нема да му ги свирнат, али некад ќе запали... :)

Башка пратете го градењето бе, со Муњоз првиот гол, видете ја раката горе кај лицето на овој... : )

20-30% Пипо (коа е глумата у прашање) како ќе старее, така ќе се зголемува процентот. Со таа разлика што овој знае и да даде гол различен од оние на Пипо, од 5 метра што се, на одбиена топка :)

Денес шутот не беше нешто посебно, голманот на Бари еба работа... Ама тоа е тоа, влезе : )

Мота слабо изигра, лоши пасови, грешки у подавање и тоа у моменти кога беше многу важно да се задржи топката. Мислев Камби место него ќе влезе, за Ето да задржува топка повеќе... Мота и со Палермо пенал безвезе направи, можеше да расчисти у таа ситуација.

Ви текнува со Бари првата утакмица сезонава, коа ќе ни ја скршеа стативата у прва акција? : ))

Негооо... Овој Ривас што влезе у 92ра минута (тотално нејасно зошто тек тогаш го пушти у игра) нели беше голем талент? Лани бар многу добро играше, брз, дриблинг, а-у...

Ранокиа одигра добро, ако се земе во предвид дека играше со Матераци.
Инаку грешката беше што не се играше Снајдер, Кутињо или пандев позади напаѓачите, немаше врска помеѓу нив да врзува.

Пацини мора да игра прва постава,човекот го гледам знае да се загради и знае да даде гол а во моментов Милито и Пандев се во слаба форма и затоа они мора да седнат на клупа! Иначе Лусио или Кордоба ке се вратат ли за со Рома,не мислам Матереци да го гледам како ке киксира!

Киву три меча ако беше играч на друг тим.
Пет според мене минимум.
А овој коментаторов за Интер што навива отече Киву та Киву.
Да му направеше старт со двете нози во некоја следна акција(Матераци школа)полесно ќе поминеше вака ке го распнат сега.
Бране ко Бране...

Ранокиа одигра добро, ако се земе во предвид дека играше со Матераци.
Инаку грешката беше што не се играше Снајдер, Кутињо или пандев позади напаѓачите, немаше врска помеѓу нив да врзува.
До 60 мин тотално промашена тактика.

Карја има неверојатен учинок на асистенции + гол за 3 полувремиња, ама јас и понатаму стојам на ставот дека не е ништо посебно и ќе викам така се додека е корисен :)

Iosono, ти што се објаснуваше вчера, не беше пенал она на Маикон?

Не сум ја отворил темата за Сериа А, можда има ваков муабет. Ако е така, се извинувам што те прашувам. :)

^ Го нема “јур-сарказам=фејл“ тука, така да нема потреба да се извинуваш :)

А ова на Маикон, кој нормален би го свирнал? Ја пред минута пишав у темата за Серија А, у радиус од 10метра немаше ебан петел... :) Да не спомињам што беше на гол-аут линија... : )

Не видов играчи на Бари да се бунат, без врска е тоа да се свирне...

KANDZA

FORCA INTER MISLAM DEKA KANDZAVA MOZI DA BIDI EDNO DOBRO SASILUVAJNE I PRIJATNO IZNENADUVAJNE SE BORI TRCA ZAKON E SEGA ZA SEGA 2 UTAKMICA SUPER NEKA PRODOLZI

Iosono, ти што се објаснуваше вчера, не беше пенал она на Маикон?

Не сум ја отворил темата за Сериа А, можда има ваков муабет. Ако е така, се извинувам што те прашувам. :)
Расчистено е, секое играње со рака во 16 метри (посебно ако те погоди топката одзади и ако нема играчи околу тебе, за да може публиката јасно да забележи) е пенал. И секој што тврди поинаку е нетокму, вклучително и дечките што ги напишале правилата.

Kиву у гугл транслејт
"I'm much lucidity, I do not know how to explain it. With that bit of dignity left I want to ask sorry to all, Mark, because I am a man of shit after what I did.
Да додадам, стварно рекол дека е гомно, не дека гуглов лошо преведува у случајов. :)
А да, и заплакал дур го давал интервјуво ...

^Му се гледаше уште кога стоеше до Цезар дека сфатил што направил.

Иначе, да ве потсетам, игравме против последната екипа во Сериа А, катастрофа игра.
Остајте тоа што се важни 3 бода, овој никаков тим на Бари требаше лагано да го тепаме, а не да зависиме од Карја и со еден удар кон голот да тепаме.

Ова само Интер го може и никој друг,за три минути два гола,Кјара го немаше го немаше и на крај ја закопа,Милито се виде дека не е во форма и треба некој период да си поседи на клупа заедно со нашион.Пацини зверка као и секад од прва ги пали,и на крај најголем Мерак голот на Весли кој што искршив се пред мене.Него ама му ја здена Киву на тој една се пукнав од смеење дома,ама како и да е ке си добие казна,а оној па Бранко па Бранко цитрони ми ги направи више.

Иначе, да ве потсетам, игравме против последната екипа во Сериа А, катастрофа игра.
Остајте тоа што се важни 3 бода, овој никаков тим на Бари требаше лагано да го тепаме, а не да зависиме од Карја и со еден удар кон голот да тепаме.
И со Мурињо имаа 1 тон вакви победи, Ливорно лани на пример. Вакви победи недостигаа оваа година, ги немаа пола година, а и кога ќе се земе Се во предвид, Бари имаа само една шанса за гол, од слободен удар, т.е. тоа им беше најзрелата прилика, све останато беа полушанси.
Бари е една од најнезгодните екипи за Интер, во многу наврати битни бодови им кинеа ( 98ма на пример ), или лани, 2 бода од можни 6 со нив, али ако, немам ништо против ваквите победи, со 50% од потенцијалот на екипата извојувани, со двајца играчи кои беа стартери а пред некој ден стигнаа и во период кога Интер има пеколен распоред без одмор.
0-3 си е 0-3, вака или онака, Бари требаше да се победи, дали лагано или не сеедно, победа си е победа, а ваквите против аутсајдериве фалеа на пример у првиот дел од сезоната ( Лече, Болоња, Бреша ).

Реков еднаш кога дојде Лео, некој имаше пишано абе со Лео нема да играме допадлив фудбал бла бла, сеедно, мене најважно ми е Интер да има гол повеќе од противникот на семафор и тоа е тоа.

Kиву у гугл транслејт Да додадам, стварно рекол дека е гомно, не дека гуглов лошо преведува у случајов. :)
А да, и заплакал дур го давал интервјуво ...
И јас се расплакав у пм... :pos2:

И јас се расплакав у пм... :pos2:
Абе овој изгледа крокодилски солзи леел, тој Роси изјавил одма по меч дека му простува за тоа дури и рекол таков блекаут на секој може да му се деси и да изреагира несвојствено за него, го разбирал ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom