Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Milito,Eto,Pazzini? Аууу,,, колку ова може да биде добро толку може да биде и лошо... сепак мислам дека треба Снајдер или Кутињо како плеј,, али ке видиме како ке функционираат тројцата во напад.

Добро функционираа второ полувреме со Палермо , само што Ето ќе иде по лево

Добро де, осудувате, а не сте ни виделе како функционира, ќе видите, па после ќе зборите :)

Нагатомо на местото на Матераци и крај,ке направи некоја беља овој вечерва не ми е сигурен.

Ја у глобала нејќам ни Ранокија и Лусио да играат заедно, пошо се сличен тип играчи, високи и спори... Со брз напаѓач ќе имаат проблем, не дека не се виде тоа со Палермо :) А тек Матераци и Ранокија... Не ми се свиѓа. али тоа е. Се што е со Матриксот у комбинација - не ми е по мерак :)

Иначе, ви текнува на најголемиот плачко?

Еве ви ПОЗДРАВ од него :)

А таман оние палома што шиткаат спремија залихи, почнаа да тријат раце, кога... ги заеба овој :)

Ова ли е тој Карја кој што е подобар од Пандев ?? Абе човекот неможе да ја води топката од нозете му бега,едно додавање точно до сега не видов од него ццццц
п.с Пандев е крив што играва ви е срање,и што вашиот принц се растури давајќи голови сезонава,па и се растурува шутирајќи кон голот..еве првото полувреме топката ја дупна дур..али ако ќе влезе сега Пандев па ке имате на кој да серете на крај !!

Нишо не играме. Милито е бескорисен, топка не може да прими без да се одбие од него 2 метри. Не сум видел играч со таков пад во форма, никогаш. Пацини од прва ги шутира тие топки, ама вака далеку од голот и од Пацини нема никакво фајде. Најдобро ќе е според мене да излезе Милито и да играме со Ето и Пацини напред. Вака не ја бива.

Маикон е упорен цело полувреме се надевам дека нешто ќе вроди со плод од таа страна. И Ранокиа е секогаш на место, да не го урочам...

Katastrofalno prvo poluvreme, ova e luda formacija Eto , Milito i Pazzini napred a Kharja i Zanetti organiziraat napad??? Odnosno voopsto nemase organiziranje napad imase nafrluvanje od odbrana direktno do napagjaci. Ranocchia izguben vo prostorot.Kambiasso , Pandev i Nagatomo da vlezat a i Snajder ako e 100% podgotven.

Милито и Карја надвор одма,Пандев и Снајдер нека влегуват ако сакаме да победим! Само Ето и Маикон се трудат,иначе не бе Цезар не бил добар:tv:

Katastrofalno prvo poluvreme, ova e luda formacija Eto , Milito i Pazzini napred a Kharja i Zanetti organiziraat napad??? Odnosno voopsto nemase organiziranje napad imase nafrluvanje od odbrana direktno do napagjaci. Ranocchia izguben vo prostorot.Kambiasso , Pandev i Nagatomo da vlezat a i Snajder ako e 100% podgotven.
Зошто е Ранокиа изгубен во просторот?
За се друго се согласувам. Уствари не за се, не можат да влезат четворица :pos:

Cesar

Maicon - Ranocchia - Chivu - Nagatomo

Zanetti - Motta - Obi

Sneijder

Pazzini - Eto'o​

Слушај ме ти мене Лео, далеку ќе стигнеш..... :icon_mrgr
Ти реков ама не ме слушаш... :(
Уште не е касно, ај напрај ги потребните измени (Sneijder> Milito , Obi>Kharja, Nagatomo> Materazzi) и на крај да се радуваме. :back:

Zosto go zedovme Karja? Podobar e od Muntari? Koj go misli ova, da ne gleda fudbal poveke, deka dzabe gleda ne razbira.

So trojca napad, bez plejmejker, ne ocekuvajte poveke.

Eve sea ke vidime dali Kutinjo ili Snajder.

Милито и Карја надвор... КАРЈА уште од почеток на второ НАДВОР... Снајдер или Камбијасо на негово место... Милито 60та мин надвор -> Пандев на негово место.. и ќе ја биде..

Не е касно, има време да се добие ова. Очигледно е дека имаме вишок напаѓач во формацијата, потребен ни е некој да организира.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom