Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ни текнува. Кажи. (сериозно)
Па Маикон доби 2 меча бан при резултат 3-0 за Интер во 90 минута затоа што на судијата му рече „Оди таму“ што потоа беше преведено нешто како „Fuck Off“.
А овој вчера му кажувал на судијата приказни за мајка му, ќе видиме како тоа ќе го преведат.

P.S. изгледа гугл транслејт преведува за Италијанската федерација. :)

Па Маикон доби 2 меча бан при резултат 3-0 за Интер во 90 минута затоа што на судијата му рече „Оди таму“ што потоа беше преведено нешто како „Fuck Off“.
А овој вчера му кажувал на судијата приказни за мајка му, ќе видиме како тоа ќе го преведат.

P.S. изгледа гугл транслејт преведува за Италијанската федерација. :)
Ахам, сега прочитав, не верувам дека ќе го казнат.

Смирено пријатели.Иако е зима времето ќе си затопли.Само релакс.Глигор од А1 не е во можност да каже точни прогнози, па ме замоли мене да ја кажам прогнозата во Милано за четврток,а таа се знае-
Времето Затоплува!

Времето во четврток ќе ЗАТОПЛИ!

Како сте луди интеристи.Затоплува или не?Гледам ова биланистиве свршуваа на полувреме,ама кога нашиот ЛУД ИНТЕР направи ала ПАЦИНИ пресврт се изгубиа од нашиот фан клуб.
Секоја чест за засилувањата.Одбраната пак не е на ниво,а исто така нека иде Курињо т.е Кутињо на калемење некаде.Прочитав според некои од нашиов фан клуб дека бил подобар од Пандев!Смешки невидени,тоа промашување на топка ни почетник во фудбал не би го направил.
П.С.Сасуке изгубисе од овој фан клуб и оди во твојот кретенски!

--- надополнето ---

Батале те такви типови што свршуваат на полувреме!

Затоплува,ама времево си поигрува со нас.Затоплува,затоплува преку ден ама навечер пак се спуштаат температурите!

Фала му на бога не сум умрел,жив сум.Пак заладува Биланело,ама времето е променливо,можеби ќе затопли.Добро е што цел месец јануари те немаше па еве при крајот на месецот се јавуваш барем еднаш.Само така продолжи да се јавуваш,еднаш месечно а јас да продолжам да те зезам останатото време!

Уште не сум затоплен како што сакам,ама морам да признам дека температурите растат.

Така е.Затоплува во Милано!Прогозата за времето утре,се разбира во Милано ќе ја објавам утре во 12 часот!
Не се дише во Милано,премногу е топло!

Како сте пријатели Интеристи?Какво е времето во Милано?

Нема вонредни вести освен што климата во Милано се смени.Иако е зима,времето е се потопло и потопло!
Може ли некој да ми одговори шо му е на затоплениов? :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Се разбира дека нема, само ја потенцирам иронијата :)

--- надополнето ---

Нагатомо-манија: три камери за Јапонецот

Ti ja citav statijata sega, i zamisli i nie da pushtavme baranje do sajtot da go ima i na Makedonski, posle angaziranjeto na Pandev :) :)

A i dresov mu e pogoden na samurajov, sea uste samo da igra solidno i ke ni obezbedi nekoj transfer od prodadenite dresovi vo Japonija*.

*Kako odi toa me interesira, parite od fan shopovite kade odat? Dali gi zema Inter ili nesto drugo...

The man from Tallahassee, ај изјаснисе за Натемаго, ќе го биде или не? :D
Ќе се утепаа од продавање дресови кај нас :) Џапциве ќе купат петцифрен број првиот ден кога ќе излезе дресот, за една недела Морати ќе биде во плус од трансферот :)

Де бе па ти одма се љутиш. :)

Ne be, samo ti neubavo go postavi prasanjevo i morase onaka da ti odgovoram :)

Da pisheshe "shto mu e na vaskopandev" ili nesto onaka bez light provokacija drugo ke ti odgovorev.

Vasko ni e ajmalija :je:

--- надополнето ---

The man from Tallahassee, ај изјаснисе за Натемаго, ќе го биде или не? :D

Ke go bide samo dresovi da prodade. Shala na strana, ova mi e interesno:
Nagatomo was educated at and played for Saijo Kita Junior High School and Higashi Fukuoka High School. He decided to continue his study and football at Meiji University as he caught no scouts' eyes at his high school days. It wasn't until he was converted to a right full-back in 2006 that he started to distinguish himself. He was chosen as a member of the All Japan University XI and represented Japan for the 2007 Universiade held in Bangkok.
In 2007, Nagatomo was chosen as one of the Designated Players for Development by J. League and JFA. With this status, he was able to register as a J. League club player while he was still eligible to play for his university. He played one J. League Cup game for F.C. Tokyo that season. He also played for Japan's U-22 team in the Olympic Games qualfiers

Osven treninzi valda i teorija ima naucheno vo sredno i vo univerzitet :) mozebi znae vo odredeni situacii kako da izigra, ne onaka shablonski nego intelegentni pasovi da pravi... shto znam :)

Конечно Снајдер повикан и плус Нагатомо:vozbud: за со Бари! -
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta.

Defenders: 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 36 Simone Benedetti, 55 Yuto Nagatomo, 57 Felice Natalino.

Midfielders: 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philppe Coutinho, 48 Lorenzo Crisetig.

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.

Конечно Снајдер повикан и плус Нагатомо:vozbud: ! -

Defenders: 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 36 Simone Benedetti, 55 Yuto Nagatomo, 57 Felice Natalino.

Midfielders: 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philppe Coutinho, 48 Lorenzo Crisetig.

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.

Da gi ebam vusta (drugite navivaci na italianski timovi) sto ni jadea lajna deka sme nemale italianski tim, a zaboravija deka zaradi Inter uste imaat shansi da igrat vo LSH.

Дечки мир во фан клуб...ве молам оставете го тоа ебано правило бидејќи денес очекувам миланезите да си частат поради празникот:):)....и Бари утре мора да с епобеди макар и со 8 играчи би играле против нив...сега таман Снајдер се враќа со Пацини и Ето во нападот очекувам да ги скиниме уште во првото полувреме...!

Конечно Снајдер повикан и плус Нагатомо:vozbud: за со Бари! -

кај е Драганче "КАСТЕЛАЦИ"

1 Julio Cesar

13 Maicon 26 Cristian Chivu 15 Andrea Ranocchia 55 Yuto Nagatomo

4 Javier Zanetti 8 Thiago Motta 14 Houssine Kharja

29 Philppe Coutinho

9 Samuel Eto'o 7 Giampaolo Pazzini

мислам дека Бари не е некоја тешка екипа (поготово сезонава), и може да си дозволи неколку претумбации во тимот... мислам дека нема да го игра Снајдер од првата минута... Кутињо може место него да игра... исто мислам дека и Карја ќе биде пред Камбијасно зашто е повреден (иако Карја игра поофанзивно), но ќе видиме...

драганче не беше во состав ни со палермо. на загревањето си го повредил прстето на десната рака :D

kharja.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom