Џони Вајсмилер
Don't share my food
Сака некој палачинки?
Со банана,шлаг и малце чоколаден прелив..охохо точаци..а да ве прашам сите нешто..ДАЛИ ТУКА НЕКОЈ ОД ВАС ЈАДИ ПИФТИЈА?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сака некој палачинки?

Извнини дечко, неаме со малце чоколаден прелив. Ако сакаш со многу, само таков иаме.Со банана,шлаг и малце чоколаден прелив..охохо точаци..а да ве прашам сите нешто..ДАЛИ ТУКА НЕКОЈ ОД ВАС ЈАДИ ПИФТИЈА?
Сменив аватар,таман влезе во форма ваљда нема да го расипам![]()
Сеа ти ги дигнавме акциите, иди бркај женски, сигурно 40% повеќе успешност ќе имаш на форумовЗа факултет неам појма каде учи,иначе и тоа што викаш убаво е да се биде посакуван![]()

Извнини дечко, неаме со малце чоколаден прелив. Ако сакаш со многу, само таков иаме.
Иначе ја не јадам тоа...

.....па јас побарав помала доза на чоколаден прелив за да биди пошемски и да изгледа поестетски јадењето....а иначе сега во моментов како ќе легни еден ајвар со сирење..
jea:Сменив аватар,таман влезе во форма ваљда нема да го расипам![]()
Сеа ти ги дигнавме акциите, иди бркај женски, сигурно 40% повеќе успешност ќе имаш на форумов![]()
)Не бркам ја брат,они ме бркаат:tv:Сеа ти ги дигнавме акциите, иди бркај женски, сигурно 40% повеќе успешност ќе имаш на форумов![]()
повеќе ми е за постарите членови на форумот, да не се валкаат вечер од кревет
специјално издание 18+[/URL]

Кире ти е нешо налик ова)

Не бркам ја брат,они ме бркаат:tv: