Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема да има место за спонзори после толку амблеми за титули на дресот :)

31331482.jpg

Еј што ми пратија inter.it :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Значи бара крофнето засилувања во Јануари,мора да се земе Ранокиа нема шанси да го гледам Кордоба во иднина,па ако се повреди па Матераци во никој случај,и Санчез од Удинезе ако можеме да го лапнеме барем ке добиеме брзина во играта :)

Значи бара крофнето засилувања во Јануари,мора да се земе Ранокиа нема шанси да го гледам Кордоба во иднина,па ако се повреди па Матераци во никој случај,и Санчез од Удинезе ако можеме да го лапнеме барем ке добиеме брзина во играта :)

За Санчез реков дека ни треба одма по светско откако видов како игра и која брзина ја има.

Хахаха> Ranocchia all'Inter, ripartono le trattative (after google translate) > Inter frog, share the negotiations
За Фрог дека го преведува знаев али како испадна сега Интер фрог :pos:

Да сакаа да напнеа цело време можеа 10 да им пикнат на ќумбињана, али тоа е тоа, битно Горан ми го напраи меракот :).
Засилувања дефинитивно- еден одбранбен, крило и напаѓач.

Rafa: 'Three new buys or I walk'

После ова заслужува одма да биде избркан, пизда ли му матер, стока една дебела, со кое лице ова го кажува бе, или знае дека апла му гори под нозе па сега се искупува за неговиот неуспех, колку да замачка очи пред остала јавност дека на друго место е вината.
Каква патетична свиња, кај го изрезили клубов до Декември пред цела светска јавност со неговите изјави полни со карактер, кај цела италијанска јавност вклучувајќи ги и легендардните новинари на истата ( фанови на Интер ) го изругаа и му посочија дека треба да се засрами, овој уште ова го вика...
Мада, ајде, до некаде да го разбереме, знае дека по овој негов голем срам и неуспех со Интер тешко дека некоја голема екипа ке се дрзне да го земе, знае кои се неговите можни следни дестинации и знае дека и дефинитивно шансите за голем трофеј у кариера ги губи.

Инаку, Станкович негодувал кон Рафа што не го започна финалето од старт на меч ( да го додадеме на низата незадоволни играчи ), и плус матриксот, не ни славел со играчите, и му удрил контра на свињата и рекол дека Клубот е заслужен за овој успех ( а ова го одговорил на прашање за смена на Бенитез ), и дека клубот е над Се.

За Санчез реков дека ни треба одма по светско откако видов како игра и која брзина ја има.

Хахаха> Ranocchia all'Inter, ripartono le trattative (after google translate) > Inter frog, share the negotiations
За Фрог дека го преведува знаев али како испадна сега Интер фрог :pos:

И тоа како,реков јас ако дојде Санчез сите кај мене на Шведска Маса :vozbud:

Aбе Санчез е ок играч, не би имал ништо против да дојде во овој моментален Интер, ама Поцо за него бараше 20 милиони евра за Јануари, а тоа маломорген дека Интер ке сака да го реализира, а и воопшто, било кој друг клуб, ебате нездравото барање, кретенот и за Ди Агостино на времето толку им бараше на Јуве па после го даде на Фиорентина за дупло помала цена, меѓу 9 и 10м евра платија за него ...

Дечки со едно задоцнување честито светска титула, па наредната година да си ја вратиме ние :)

Ne be so ke go brkat, vaka barem 4 novi igraci ke ni dojdat ako ostane Rafa :pos:

Shala na strana, ama mislam deka odma uste deneska/utre treba da bide izbrkan. Veke Morati ima dobar razlog za toa: "threatening to the club :nesvest: " ili kako i da saka sega moze da gi isprevrti zborovite na Rafa, ama nema i nekoja si potreba.

Ama i na noviot treba da mu se nosat igraci, ako ovie mislat deka so decava ke stigneme daleku...

Да не си у кожа на Морати, од една страна сака да го донесе Гвардиола за година дена ( две максимум ) од друга периодов плаче да се смени Бенитез, а тешко дека ако дојде друг тренер дека ке направи уште еден Манчини-потег, кога дојде Мур, па пак и да се исплаќа некое обештетување и слични срања.
Незнам за што ке се одлучи најсикрено, подлога за отпуштање на дебелиот има и те каква, башка сега кога е пауза, после Јануари веќе глупо би било да се менува, поготово пред двомечот со Баерн, затоа прашањето е, дали сега, или летоска ке лета Бенитез.
Со Рафа во едно сум убеден, без оглед на киксовиве на конкуренцијава ова коло а и засилувањата во Јануари, титула голема не гледаме, со друг тренер колку толку бар од старт ке има надеж за нешто такво, ипак, секоја промена под дифолт го налага тоа.
Башка, со изјавава купете играчи или си идам само покажува каков резил од човек е, летоска си го ладеше а сега демек '' не го слушале '', абе ко што викаа и во Англија а и сега во Италија, само бара изговори и се обидува да се исчисти од гомната у кој самиот влегол, ја на моменти се срамам кога го читам, ипак, фан на Интер сум, не ми е сеедно кога некој така јавно го резили клубот ( ja незнам како не научи од оние бруки што ги приредуваше за Ливерпул, со изјавата за фактите, и онаа за публиката, класика од фејспалм ситуации ).

Koj i da dojde treba da mu se ispolnat 3-4 baranja za transferi, da bideme realni vo toa.

Jas sakam Rajkard ama mislam deka ke bide Spalleti.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom