Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.050
- Поени од реакции
- 62.082
Охохооо... Тоа ни Дедо Мраз во коалиција со Господ и Кристофер Нолан не го може...Пасторето,Хамшик![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Охохооо... Тоа ни Дедо Мраз во коалиција со Господ и Кристофер Нолан не го може...Пасторето,Хамшик![]()
Охохооо... Тоа ни Дедо Мраз во коалиција со Господ и Кристофер Нолан не го може...![]()
аНе бе аман, ја сакам да слушам вакви имиња, ама реалноста е дека во јануари ќе чуеме:
- Ние сме тим со многу шампиони
- Рафа е одличен тренер само није му сезона (к-15)
- Па ондак пари се немало, светска криза и то...
Иначе лани мислам дека пола фан-клуб го испишавме за Хамшик ама што дека... Еве и сега Касано е џабе, абер немаат да тргнат по човекот саглам. Не знам шо ќе се прајт вака...
Секоја чест на Барса одиграа совршен натпревар, ама сеуште немате доволно играчи. Прво и основно ви требаат двајца стопери, на Карваљо му помина времето а Пепе неодоливо ме потсеќа на Грешко. Ви треба и еден напаѓач пошто Бензема е камен невиден, отсекогаш бил и секогаш ќе биде. Јест дека е резерва ама мора да се има комплет 4 напаѓачи. Другото е ОК, Мурињо го средува тимот, и со Интер му требаше година дена и некои трансфери додека проработе машината. Ќе биде.а
А ние што да кажеме имаме играчи имаме тренер....ама Барса пак не протресе![]()
Мареска може да дојде, беспари е. Не ми текнува на друг играч кој е без клуб или пак е пред истекување на договорот, може да го собереме.Не бе аман, ја сакам да слушам вакви имиња, ама реалноста е дека во јануари ќе чуеме:
- Ние сме тим со многу шампиони
- Рафа е одличен тренер само није му сезона (к-15)
- Па ондак пари се немало, светска криза и то...
Иначе лани мислам дека пола фан-клуб го испишавме за Хамшик ама што дека... Еве и сега Касано е џабе, абер немаат да тргнат по човекот саглам. Не знам шо ќе се прајт вака...
Секој играч што сака да дојде во Интер треба да исполнува два услови:
1. Да биде џабе
2. Никој друг да не го сака
fcInterNews напиша:Inter will do everything to convince the Genoa to give Andrew Frogley
Еј,не вреѓај!Samo za IoSono
@Strafceniger, ubavo mu pravat na Snajder, koga go nema Milito vo taa lista ne znam zosto Snajder ocekuva da bide.