Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да сигурно,Анчелоти ќе го води интер кога Фергусон ќе го води Ливерпул. :tv:Апошто не гледам зошто не би пошол во Интер, во јуни реално е да го очекуваат дечкиве.
Абе, а со Кака шо прајме? Семптември шпекулации имаше еден куп, сега никој не спомнал ништо за него.Ќе може да игра и во ЛШ, ако не сум грешка...
Абе многу работи не бидувале, па биднале.Да сигурно,Анчелоти ќе го води интер кога Фергусон ќе го води Ливерпул. :tv:
Абе, а со Кака шо прајме? Семптември шпекулации имаше еден куп, сега никој не спомнал ништо за него.Ќе може да игра и во ЛШ, ако не сум грешка...
Доста со романтизмот беЗаборавете на Кака и миљарди да му давате нема да дојде во Интер :smir:
Не верувам,како прво тој не би дошол во интер,како второ ако се враќа во Италија ќе си ја води Рома,зошто тоа му е желба уште кога беше во Милан и трето не верувам дека ќе го пушти Абрамович. Според мене.
Анчелоти ќе биди избркан од Челзи во теков на сезонава само ако оди надвор од местата за ЛШ. Било јануари, било март, било април. Зато ви викам, најсигурно в лето, макар шо и директна замена на тренери не е нешто страшно, и така констатиравме дека и двајцата не знаат шо прават.![]()
Јас сум за размена на крофни, боље италијанска крофна отколку шпанска. Макар што мислам дека англичаните ја имаат пробано шпанската крофна и после обилно повраќање и пролив, тешко дека ќе прифатат ваква размена.Ви го дадеме нашата крофна вие дајте ни ја вашата, може? :tv: