Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.918
- Поени од реакции
- 8.789
па затоа најдолу пишав дека тешко на оние помладите кои не се навикнати на порази, а како што гледаш тебе не те спомнав во нив, ако сакав ќе те потенцирав:smir:Иначе јас си дадов свој аргумент за тоа дали сме блиску или далеку Пупоне...јас навивам за Интер од времето на Роналдо и многу добро се сеќавам на тие лоши денови кога Милан не шлакаа како мали деца а Рекоба и Виери ни беа едниствени светли точки во тимот(гледај аватар)..ди бјаџо (ќелавиот) беше невидена камиказа на теренот..еден натпревар одличен дургите 4 катастрофален.....Коко,Алмеида,Кафон не се трудам да ги споменувам..Кили Гонзалес и Консисао беа добри ..емре беше солиден но не беше за ваков тим како што е Интер..а одбраната ни била отсекогаш добра со матераци-кордоба-канаваро(се менуваа)..јас и не сум премногу навикнат на победи..ако заприметуваш јас можеби заедно со Iosono најмалку се нервираме од овој фан клуб во случај на нерешено и пораз..ама веќе тоа е офф топик....
ти си кажа свое мислење, но сепак си помал за разлика од на пример Син, затоа реков постарите, тие поубаво паметат...