А кога треба да почне турнирот знае некој ?Готово, му пишав мејл на дечкото дека имаме сигурна екипа и се пријавуваме за турнирот. Ваљда нема да бара уште сеа играчите да му се кажат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А кога треба да почне турнирот знае некој ?Готово, му пишав мејл на дечкото дека имаме сигурна екипа и се пријавуваме за турнирот. Ваљда нема да бара уште сеа играчите да му се кажат.
Игравме ја, Кире, Снајдер, Занети, другарчето негово и Ice_Hendrix ми се чини против Ико, Грејт, Бенеамата, Аце Неразури, и уше едно детенце шо го најдовме тамо и изгубивме 9-6
Иначе ко шо видов најбоље беа бенеамата и кире али у глобала сите беа супер, падна добро фудбалче и заебанции па дури и групна фотка удривме
PS: Имаше и Мунтари, ама не кажувам кој е![]()

За турнирот шо ќе се одржи, лично јас Rossi_46 голман на екипата со дресовите според тој и тој член и покажаното на теренот ги фаворизирам и покренувам иницијатива Ико, Кире, Бенеамата и Снајдер да бидат стартери на тој турнир.![]()
Брат ја не ни планирав да бидам голман а и воопшто да учествувам. Се пријавив за голман пошо знаев дека сите сакаат да играат и ајде колку да има некој на голот за денес за да изиграме. И јас планирав Жаре да брани пошо е голман во вистинска смисла на зборот а не као мене попунувач на местоizvini rossi_46, ali ke ti najdeme druga pozicija vo timot... za golman na Fan Klub INTER, e nezamenliv Zare - Köpke, toj e nasiot Grande Zhulione

реков јас, чисто дојдов овој пат да бранам колку да се собереме пошо увек 20 се пријавени а на крај ни за една екипа нема луѓе а и башка и неам толкава желба за бранење, него коа никој не се пријави за голман си реков ајде јас.
Коа ќе играме следната утакмица меѓу себе ќе играм, па ако ме бива ќе играм на турнирот ако не нема. Сеедно ми е, и така многу дечки ке отпаднат 

Не, не можеме да го најдеме голманчето што имаше 10 годиниСте бољи пар викендов?![]()
Екипата што победи нека остане истата, јас правам друга од тие што изгубија и што не играа.![]()
хаххаах тој од раѓање е тамуНе, не можеме да го најдеме голманчето што имаше 10 години![]()