Коинциденција е тоа што Мурињо си донесе најмалку 6 помошнициE да де, у 1 пост имаш две огромни случајности кои никад не биле случај со Интер, т.е. биле, со некарактертни и лоши тренери, алудирам на второто, за првото јас не памтам кога Интер бил со ваков проблем кога се во прашање повредите.
Коинциденција е и што фитнес тренерот е нов, соработник на Рафа, ко него, шпанец ...
па прашај ме мене бе или син сто пати имаме по форумов пишувано кај се наоѓа тој кај железничка!OMFG!!!
Абе ДГрејт,па што не ми кажа дека за тој фан шоп кај железничка збориш..и уште еден прашав,и он ми рече дека во Аеродром имало фан шоп..2 саати идев натака-навака кај Бисер и прашував луѓе кај е фан шопот...умреввв....
Тоа е, со Мурињо и дресовите беа боље.Абе ја знам за тој кај железничка ама затворено беше..и мислев дека у Аеродром има друг..си викам ај ќе идам у Аеродром и таму имало фан шоп...Прегледај го приврзокот 36686
Аа..бтв,да не бил некој у скоро време у фан шопот..дали има поквалитетни дресови или само од тие чкарт од 700 денари..таков и во ГТЦ најдов ама глуп е многу...
Да бе,да чекам 1 година да ми стигне..до тогаш ќе искочат дресовите за 2011-2012 сезона..Затоа денеска слушам низ маало во аеродром се изгубило некое дете, лутало како лудо и барало фаншоп покрај вардар
Штрафценегер, зашто не си нарачаш преку и-беј оргинал за некои 30тина долари максимум?
Не знам, неам отидено, а од кога купувам дрес и никако да се одлучам, само новиве не ми се свиѓаат.Изглеа има такви и у фан шоп...2-3 илјади..
Среќа што во Италија камерите не се толку блиску до теренот како во Англија па не се приметува колку е за никаде дресот (зборувам за црно-синиот). Такви дресови се правеа на почетокот на 90-тите. Од далеку изгледаат како нормални риги и не се забележува...Не знам, неам отидено, а од кога купувам дрес и никако да се одлучам, само новиве не ми се свиѓаат.