Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Пасторе да си го земиме в година не ќе е на одмет
Имаше и лани некои шпекулации за него, демек Мурињо го барал, а кога отиде Жозе у Реал, го побара пак. Талент е огромен, добро одигра ланската сезона, а по заминувањето на Кавани, и со повредава на Миколи, добро се покажува.

--- надополнето ---

Се подобри и подобри сме

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.111
Поени од реакции
46.054
Прееска дур глеав, баба ми поминуеше покрај тв асално не го видов првиот гол на Палермо, али го начекав сеа на јутуб, пратете го Маикон само, ништо повеќе ....
После, ако ја начекате цела акција за нивната најголема шанса у второ на 2-0, пак, удрете внимание на Маикон и неговото враќање на своја половина кое траеше цела минута.

Прееска реков дека дезертерски игра, али ај, ке почекам со впечатоците за него зашто и лани во првиот дел од сезната беше очај.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Syn можеби си во право за Мајкон но гледај како прво од каде почнува секоја акција и се ќе ти стани јасно...Тоа што се случува со Мајкон и лани се случуваше кога се влечкаше по теренот..а и можеби не е доволно спремен за да го даде маскимумот..ако го запримети некој кај 84-5 минута се држеше за половина и не тргнуваше нанапред туку само ја лупаше топката...сепак Мајкон си е Мајкон класа од играч и повторно очекувам да биди еден од најдобрите за нас во оваа сезона

Cuore |nter

inter4life
Член од
14 јануари 2010
Мислења
504
Поени од реакции
140
реков и јас дека Маикон имаше големо подобрување за ралика од она што го видовме со Твенте, но чим се работи за него ... навикнати сме на ѕверски перформанса ... така да дечкото има уште за да се врати у она шо беше лани
што мислите за Абел Хернандез? пред утакмицава пишуваа дека као бил можна цел за јануари, ама мене лично не ми остави впечаток нешто многу многу, Пасторе е класа за него, бар судејќи по оваа утакмица
од кај го извади перформансов Деки чоече, 50% од ова да го дадеше на СП, Србите гарант ќе пројдеа у 1/8

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Змајот каква пречка фукна , алал му вера ...денес беше звер ....ваљда му ја најдоа позицијата :tv::tv:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Goran Pandev 5.5 - The injury was perhaps still playing a part as he was invisible the entire first-half. Nearly scored a wonderful solo effort late on.
како е можно ваква срамна оценка, 2 паса имаше кон милито кој ги утна 2 шанси, имаше една уба шанса го летна 2 играчи
јбг шит.ком е во прашање :toe:

M

mercenary

Гостин
Goran Pandev 5.5 - The injury was perhaps still playing a part as he was invisible the entire first-half. Nearly scored a wonderful solo effort late on.
како е можно ваква срамна оценка, 2 паса имаше кон милито кој ги утна 2 шанси, имаше една уба шанса го летна 2 играчи
јбг шит.ком е во прашање :toe:
Некој ќорав од шит.ком го прател мечот па затоа не го видел убаво...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom