D-r-ot
од поликлиника
- Член од
- 8 јануари 2009
- Мислења
- 3.360
- Поени од реакции
- 941
Имаше и лани некои шпекулации за него, демек Мурињо го барал, а кога отиде Жозе у Реал, го побара пак. Талент е огромен, добро одигра ланската сезона, а по заминувањето на Кавани, и со повредава на Миколи, добро се покажува.Пасторе да си го земиме в година не ќе е на одмет
Снајдер ќе треба да бара нова позиција.Змајот каква пречка фукна , алал му вера ...денес беше звер ....ваљда му ја најдоа позицијата :tv::tv:
Ај ако не ке се вратиме на старата трансфер политика што ја имавме "тој шо ќе ни даде гол ќе го земеме"Пасторе да си го земиме в година не ќе е на одмет
Зошто јасно пишува дека не ја гледаме еве јас сеа се прибирам дома ....1-2 е резултатот, зашто прашувате?
Некој ќорав од шит.ком го прател мечот па затоа не го видел убаво...Goran Pandev 5.5 - The injury was perhaps still playing a part as he was invisible the entire first-half. Nearly scored a wonderful solo effort late on.
како е можно ваква срамна оценка, 2 паса имаше кон милито кој ги утна 2 шанси, имаше една уба шанса го летна 2 играчи
јбг шит.ком е во прашање
pa ti milan go racunas ko ekipa:pos2:Педерчиња, остај ги. Уште у први две кола Рома и Милан им се паднаа.
Зборете вие што сакате... мене едно не ми е јасно... и тоа на две ливчиња ја стави! не ми е јасно...Човек пред мои очи,ја уплати 1-2 30 коеф во кладилница... ѕвер!