Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе ..значи ужасно ме нервираат овие новинарите кои пишуваат епски глупости па и на докажани страници кои секогаш носат релевантни извори во врска со клубовите...но дали се свесни со овие глупости што ги пишат дека фабрегас ќе дојде кај нас...дали размислуваат дека го губат рејтингот со такви изјави..па цела фудбалска европа ја знае приказната за фабрегас и се знае уште од поодамна каде ќе настапува после арсенал а овие нема што да напишат ..па ајде ќе тресиме глупости.....господ да не исчува од будали..па и веста со Маркизио во Интер беше врв за италјанските медиуми.....значи ако нема каде да ги продаваат весниците нека почнат да берат печурки и боровинки ако сакаат да направат бизнис а не да се бламираат....
П.С. видеото е епик..и ако може некој да ми ја каже песната бидејќи е врв од балада....

Абе до кога тие комбинации ,,, Ласс+Тадеи+Ѕвонко од Св.Николе за еден играч.? Јас мислам дека на овој тим му е потребен Ласана Диара и Дренте, и едноставно сме комплетни.Цеск е одличен играч но одсекогаш сум мислел дека во Италија тешко дека ке игра на исто ниво.

Eве и агентот на Маикон изјавил дека неговиот клиент е повреден , НО, и дека трансфер маркетот бил непредвидлив ....
Хах !

Абе до кога тие комбинации ,,, Ласс+Тадеи+Ѕвонко од Св.Николе за еден играч.? Јас мислам дека на овој тим му е потребен Ласана Диара и Дренте, и едноставно сме комплетни.Цеск е одличен играч но одсекогаш сум мислел дека во Италија тешко дека ке игра на исто ниво.
Не примети дека се заебаваме?:raz: ;)

Да,да..уште Дренте му фали на овој тим.Ние гледаме да се ослободиме од ѓубрето a не да купуваме ѓубре.;))
За Лас,се согласувам.А и верувам дека има шанси да го земеме.

Добро бе ..значи ужасно ме нервираат овие новинарите кои пишуваат епски глупости па и на докажани страници кои секогаш носат релевантни извори во врска со клубовите...но дали се свесни со овие глупости што ги пишат дека фабрегас ќе дојде кај нас...дали размислуваат дека го губат рејтингот со такви изјави..па цела фудбалска европа ја знае приказната за фабрегас и се знае уште од поодамна каде ќе настапува после арсенал а овие нема што да напишат ..па ајде ќе тресиме глупости.....господ да не исчува од будали..па и веста со Маркизио во Интер беше врв за италјанските медиуми.....значи ако нема каде да ги продаваат весниците нека почнат да берат печурки и боровинки ако сакаат да направат бизнис а не да се бламираат....
П.С. видеото е епик..и ако може некој да ми ја каже песната бидејќи е врв од балада....

ја песната.

И никој не губи од рејтинг со такви вести, дури и добиваат, зашто се повеќе и повеќе се отвараат goal.com и македонскиве портали што преведуваат од таму, и зашто уште постои весник како Крема и Свет?

Него, ако има трошка вистина во ова со Фабрегас, јас давам зелено светло.

Вака така многу работи налагаат дека Маикон ке лета, бар ако тоа се реализира, ке се има и логично објаснување за неговото очајно издание против Атлетико Мадрид кога делуваше тотално незаинтересирано во секој сегмент од играта а и двата гола паднаа по негова страна ...
Некои почнаа да шпекулираат, Маикон аут, Фабрегас ин, Калиендо изјави дека транфер маркетот е непредвидлив, Маикон баш денес е повреден и не е повикан, Бранка вчера отпатува во Мадрид .... премногу, премногу коинцидентни ситуации за 1 ден, викам ја, чудно функционира универзумов. :)

Оваа повредава на Маикон малце ми е сомнителна,а веќе почнувам да се сомневам и во тоа што Морати изјави дека Маикон е тргнат од трансфер листата после пропаднатиот договор со Реал околу неговата продажба.Абе пријатели,пари ни требаат не освоивме ништо минатата сезона.А сега збор два околу нослето шведско босанско.Не ни е првпат вакви работи да ни се случуваат.Јес да земавме добра сума на пари од играчите како Роналдо и Нослето Ибрахимовско,и дека сме им благодарни за се што направиа за Интер,ама да испаднат предавници и да преминат во нашиот најлут ривал навистина нема никакво оправдување.
И да Милан е голем клуб за топлиот брат на Пике,а ние наводно сме од Марс паднати и играме во некоја аматерска лига од Андора.Епа вакви неблагодарници не заслужуваат да го носат нашиот сино црн дрес!

Погледнете го интервјуво од Ибрахимович, посебно оној дел кога вика го прашуваат Got something to explain to the Inter fans? "I have nothing to explain to the Inter fans. They certainly do not believe me: they have won everything with me and we won both."

Оваа повредава на Маикон малце ми е сомнителна,а веќе почнувам да се сомневам и во тоа што Морати изјави дека Маикон е тргнат од трансфер листата после пропаднатиот договор со Реал околу неговата продажба.Абе пријатели,пари ни требаат не освоивме ништо минатата сезона.А сега збор два околу нослето шведско босанско.Не ни е првпат вакви работи да ни се случуваат.Јес да земавме добра сума на пари од играчите како Роналдо и Нослето Ибрахимовско,и дека сме им благодарни за се што направиа за Интер,ама да испаднат предавници и да преминат во нашиот најлут ривал навистина нема никакво оправдување.
И да Милан е голем клуб за топлиот брат на Пике,а ние наводно сме од Марс паднати и играме во некоја аматерска лига од Андора.Епа вакви неблагодарници не заслужуваат да го носат нашиот сино црн дрес!

Иначе во потполност се сложувам со тебе

Погледнете го интервјуво од Ибрахимович, посебно оној дел кога вика го прашуваат Got something to explain to the Inter fans? "I have nothing to explain to the Inter fans. They certainly do not believe me: they have won everything with me and we won both."
Истово го постираше и еден дечко на фб.
Ова ти е дадено со гугл транслејт(нели? :) ), и сигурно е лошо преведено и тоа воопшто не го мислел.

Еве без гугл транслејт од индекс.хр:
"Mislim da u ovom trenutku Interovi tifozi nemaju neke naročite potrebe frustrirati se zbog mene s obzirom na to da su bez mene osvojili sve što se osvojiti moglo. Ja, međutim, sada s Milanom želim osvojiti sve što se može: Ligu prvaka, scudetto, sve moguće."
А и да го кажал тоа, зарем треба да не боли вистината?
потсетување:

не знам што ќе се деси со Маикон, НО,,,, мислам дека 7-мицата ја чуваме за БАСТИАН!!!!!!

Каков Фабрегас бе,само коа ке прдне мртов човеке ке дојде кај нас:icon_bigg,и Маскерано го изгубивме така да сеа Морати нека лупне една понуда за Монтоливо и свршена работа:toe:

уште по светското се навестуваше.... ФАБРЕГАС, МОНТОЛИВО, БАСТИАН.... јас исрено највеќе го сакам Бастиан, па Монтоливо, а најмалце Фабрегас... али и Фабрегас кога би дошол не би се нервирал

Каков Фабрегас бе,само коа ке прдне мртов човеке ке дојде кај нас:icon_bigg,и Маскерано го изгубивме така да сеа Морати нека лупне една понуда за Монтоливо и свршена работа:toe:

Сите ги изгубивме така да Морати може да си го липне у гз

Преку кур више, еднаш нека дојди 31 август и нека се знае на што сме, а по се изгледа не сме на ништо :/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom