Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Haha, влегов во дускусија со 1 на forzainter форумот за Пандев, нема везе муабетот, него реплицирањето на еден трет за овој мој пост
На што ми реплицира типов
:pos:
И ја не останав покусо ;)))
Човекот се навредил..:facepalm:

Ја ти го напишав тоа :)

^ Hahaha, умрев од смеење брат, на место ти е постот ...

интервју со бенитез, пак го прашуваат за трансфери 3 пат им кажува дека бранка и морати го работат тоа, дека он е само менаџерот.
ја мислам да си залепи една лепенка на грбот - Not in charge for transfers - и да не го замараат веќе новинарите. :)

Боже исполни ми ја желбата да се паднеме со Олимпијакос,да отидам на сред стадион и да извадам огромно Вергина знаме,да умрат од мака циганите,племето нивно :)
Или пак со Партизан,исто ми се фаќа :)
У Грција може ќотекот да го лапнеш , а во Србија нема ништо да лапнеш , ама ако извадиш дрес на Црвена Звезда не ти гарантирам враќање :):):):):)

Прв шешир: Интер, Барселона, Манчестер Јунајтед, Челзи, Арсенал, Баерн Минхен, Милан и Олимпик Лион
Втор шешир: Вердер, Реал Мадрид, Рома, Шахтјор, Бенфика, Валенсија, Олимпик Марсеј и Зенит (Оксер)
Трет шешир: Панатинаикос, Тотенхем (Јанг Бојс), Ренџерс, Ајакс (Динамо Киев), Шалке, Базел, Брага, Копенхаген (Розенборг)
Четврти шешир: Спартак Москва, Хапоел, Жилина (Спарта Прага), Твенте, Рубин, Клуж, Партизан, Бурса[/QUOTE]

Мислам дека овие во болд, да не ни паднат и се ќе биде во ред.

Болдираните од прв шешир ти гарантирам дека нема да ни се паднат. ;)))

А моја желба...кој сака нека ни се падне,но преферирам некоја тешка група.

Прв шешир: Интер, Барселона, Манчестер Јунајтед, Челзи, Арсенал, Баерн Минхен, Милан и Олимпик Лион
Втор шешир: Вердер, Реал Мадрид, Рома, Шахтјор, Бенфика, Валенсија, Олимпик Марсеј и Зенит (Оксер)
Трет шешир: Панатинаикос, Тотенхем (Јанг Бојс), Ренџерс, Ајакс (Динамо Киев), Шалке, Базел, Брага, Копенхаген (Розенборг)
Четврти шешир: Спартак Москва, Хапоел, Жилина (Спарта Прага), Твенте, Рубин, Клуж, Партизан, Бурса

Закосените и да сакаш, не можат да ни се паднат. :)

Другиве, кои сакаат нека ни се паѓаат, треба све да се победи доколку сакаме да идеме пак у финале. Јес да ќе биде многу тешко, но ќе видиме.

Еј да бе, ова од учење ми е! :pos2: Само ИНТЕР да не ни падне!

Абе Партизан нека падне барем знам ке одам во Белград и ке си ја остварам желбата мојот тим да го гледам во живо,иначе време е Морати да го отвори кесето и да ни го донесе Маскерано бидејки оствари голем профит од ЛШ!!

Абе Партизан нека падне барем знам ке одам во Белград и ке си ја остварам желбата мојот тим да го гледам во живо,иначе време е Морати да го отвори кесето и да ни го донесе Маскерано бидејки оствари голем профит од ЛШ!!
немора да купи, морати толку многу вложи во тимот што јас мислам дека е ферски да задржи некој денар во џепот.

немора да купи, морати толку многу вложи во тимот што јас мислам дека е ферски да задржи некој денар во џепот.
Па ни еден играч не купи (Кутињо и Бијабијани не ги сметам)неможе со овие играчи да тераме две сезони,му го бараме само Маскерано ништо повеќе!!Кајт нема потреба го имаме Пандев,иначе Морати не бил циција никад и не верувам дека ке не остави без трансфер и тоа сега кога касата му е полна!

Ако дај Боже падне Партизан се организираме и идеме во Белград ,, толку од мене. т.е. не е толку. Утре ке се собираме или ке треба еден по еден да ве вадам од дома? :D

Некако слаб интерес има за собиранкава,иначе ако се собираме ја сум за нормлано!!Одвај чекам да видам дали ке паднеме со Партизан,само ако паднеме и коа ке бидам на стадион коа ке даде гол Интер од цела трибина за Партизан само ја ке рипнам и незнам дали ке останам жив хаха

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom