D-r-ot
од поликлиника
Целава работа со Маскерано ми личи на онаа со Кварезма...
--- надополнето ---
Мурињо не победуваше сам
--- надополнето ---
Мурињо не победуваше сам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пандев на клупа а?DIRK KUYT has stunned Liverpool by admitting: I want out.
Ќе дојде овој,100 %.Ај,ако не ние,барем Снајдер ќе биде среќен![]()
Ама нека не доаѓа сам,може да се изгуби,нека дојде со Маскерано.
40m евра за двајцата е fair deal.
Ни сум Бенитез,ни сум баба Ванѓа за да знамПандев на клупа а?
DIRK KUYT has stunned Liverpool by admitting: I want out.
Ќе дојде овој,100 %.Ај,ако не ние,барем Снајдер ќе биде среќен![]()
Ама нека не доаѓа сам,може да се изгуби,нека дојде со Маскерано.
40m евра за двајцата е fair deal.
А зошто да доаѓа Маскерано коа на таа позиција имаме превише играчи ... а да играме со двајца ДМ не ми се допаѓа таа идеја, според мене кајт е подобра опција од маскерано
Има многу но никој не е како Маскерано.Ке видите да дојде омилен ќе ви стане човекот е како питбул на средина.За да игра интер поофанзивно му фали таков играч со еден ДМ лани игравме бункер.
Инану Кајт ако дојде не значи ке фати прва постава многу подобри од него не фатија Кварезма и Мансини.Биамбиани заслужува шанса на таа позиција одличен играч е.А тука се и пензионерите Мансини и Суазо.
На што ми реплицира типовWell in this '' football manager '' reality, the same thing you could say for Quaresma from Porto, and than you have him in Italy where he was lost like a gipsy in a Supermarket
I share your opinion. But mind your language . My ex- girlfriend was a gipsy and she never lost in a super market, maybe she know i will pay.
Dude,my GF's name is Alice and she never lost in Wonderland.Please edit your post again and stop offending people.