Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е ова е радосна вест Бранка призна дека испратиле понуда за Маскерано.
Верувајте ова еден од најдобрите ДМ трча како за тројца многу покорисен ќе е од Мота,Станкович или Занети за Мунтари да не зборам.
Со него нападот со тријца ке има далеку поголема слобода.
Само овие да прифатат и Барса да не се меша.

Само овој мутантов се молам да не дојде Биамбиани ,Пандев,Кутињо ги имаме не треба.А плус Суазо и Мансини абер немат да си одат со Обина не знам завршено ли е.

Ајде што сака повеке Ливерпул,25м одлична сума,Иначе за во група:Интер,Шахтојр,Базел,Партизан:)

А зошто да доаѓа Маскерано коа на таа позиција имаме превише играчи ... а да играме со двајца ДМ не ми се допаѓа таа идеја, според мене кајт е подобра опција од маскерано

DIRK KUYT has stunned Liverpool by admitting: I want out.

Ќе дојде овој,100 %.Ај,ако не ние,барем Снајдер ќе биде среќен ;)
Ама нека не доаѓа сам,може да се изгуби,нека дојде со Маскерано.
40m евра за двајцата е fair deal.

Фала ти што го постави линкот од The Sun, зашто во Спорт Денес превеле 2 реченици и насловот немаше благе везе со текстот.

А зошто да доаѓа Маскерано коа на таа позиција имаме превише играчи ... а да играме со двајца ДМ не ми се допаѓа таа идеја, според мене кајт е подобра опција од маскерано

Има многу но никој не е како Маскерано.Ке видите да дојде омилен ќе ви стане човекот е како питбул на средина.За да игра интер поофанзивно му фали таков играч со еден ДМ лани игравме бункер.
Инану Кајт ако дојде не значи ке фати прва постава многу подобри од него не фатија Кварезма и Мансини.Биамбиани заслужува шанса на таа позиција одличен играч е.А тука се и пензионерите Мансини и Суазо.

Има многу но никој не е како Маскерано.Ке видите да дојде омилен ќе ви стане човекот е како питбул на средина.За да игра интер поофанзивно му фали таков играч со еден ДМ лани игравме бункер.
Инану Кајт ако дојде не значи ке фати прва постава многу подобри од него не фатија Кварезма и Мансини.Биамбиани заслужува шанса на таа позиција одличен играч е.А тука се и пензионерите Мансини и Суазо.

Незнам као играч Маскерано не ми се допаѓа се надевам ако дое ке ме негира ,а Кајт и да не фати прва постава као алтернатива ке е подобар од Мансини,Суазо и остали

Маскерано е одличен играч, меѓу најдобрите во светот на неговата позиција, еве клипче едно од него:
Запазете на: 1:54 и 2:08 :drk:

Прави премногу остри стартови но сепак по Матераци потребен ни е уште еден таков играч.

Inter offer £12m and Sulley Muntari for Javier Mascherano

На The Sun пишува дека сме понудиле 20м фунти(25м евра) а на Mirrorfootball 12m фунти(15м евра) плус Мунтари.
Поголема шанса за Лпул да ја прифатат понудата имаме ако првото е точно.А подобар deal за нас ќе биде ако второто е точно,но помали се шансите за да прифатат.

Нема лошо да биде ни Кајт да дојде ...... Човекот трча напред назад 90 мин и дава се од себе секоја утакмица ....Т.д ....

Haha, влегов во дускусија со 1 на forzainter форумот за Пандев, нема везе муабетот, него реплицирањето на еден трет за овој мој пост
Well in this '' football manager '' reality, the same thing you could say for Quaresma from Porto, and than you have him in Italy where he was lost like a gipsy in a Supermarket
На што ми реплицира типов
I share your opinion. But mind your language . My ex- girlfriend was a gipsy and she never lost in a super market, maybe she know i will pay.
:pos:

--- надополнето ---

Мало продолжение, му викам извини, ке го едитирам постот и го мењам тоа '' ко циган во супермаркет '' со '' Аlice in Wonderland '' и тип некој од мкд ми реплицира
Dude,my GF's name is Alice and she never lost in Wonderland.Please edit your post again and stop offending people.

:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom