Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не заебавај барем ти знаеш како идат италијани и ждрепки :)
Абе сменети се денес начисто времињата, Јуве лани дебакл доживеаа во групи, тоа е мислам и најголемата причина што после беа ужас во остатокот од сезоната, психички у минус отидоа ...
Реално, Реал со Мурињо, и Тотенхем такоџе можат да замрсат сметки дебело, али веројатноста сите у пакет да се стават у група тешко. Е сеа од друга страна и Реал со Интер а и Милан со Реал ги имаат односите, ке паднат комбинации гарант па како и да е ке се тера даље, само прашање е кој ке биде прв а кој втор у група.

Абе сменети се денес начисто времињата, Јуве лани дебакл доживеаа во групи, тоа е мислам и најголемата причина што после беа ужас во остатокот од сезоната, психички у минус отидоа ...
Реално, Реал со Мурињо, и Тотенхем такоџе можат да замрсат сметки дебело, али веројатноста сите у пакет да се стават у група тешко. Е сеа од друга страна и Реал со Интер а и Милан со Реал ги имаат односите, ке паднат комбинации гарант па како и да е ке се тера даље, само прашање е кој ке биде прв а кој втор у група.

Да и јас сакав да кажам дека од Реал нема да доаѓа опасноста поради „добри“ односи сепак Тотенхем ќе биде дрзок ќе сака да се докаже од него треба да се стравува... се надевам дека овие екипи ќе не одминат и вас и нас :)

Ние сме во прв шешир,Барса ја одбегнуваме!!Само не ми е јасо од кај Милан прв шешир коа Рома беше појака од нив лани
Прв шешир: Интер, Барселона, Манчестер Јунајтед, Челзи, Арсенал, Баерн Минхен, Милан и Олимпик Лион
Втор шешир: Вердер, Реал Мадрид, Рома, Шахтјор, Бенфика, Валенсија, Олимпик Марсеј и Зенит (Оксер)
Трет шешир: Панатинаикос, Тотенхем (Јанг Бојс), Ренџерс, Ајакс (Динамо Киев), Шалке, Базел, Брага, Копенхаген (Розенборг)
Четврти шешир: Спартак Москва, Хапоел, Жилина (Спарта Прага), Твенте, Рубин, Клуж, Партизан, Бурса

Колку што се сеќавам преклани и ние бевме у вториот шешир ,а бевме подобри од Милан ... мислам имаше некаква врска со коефициентите во европа незнам точно ,а за противник у групите највише ја сакам Валенсија

Група без многу замарање, да не речам ич :) :
Интер
Шахтјор
Копенхаген
Клуж

Или во “најлош“ случај :
Интер
Реал Мадрид
Тотенхем
Рубин

Незнам дали за нас ќе биди полошо или за противниците :tv:

Боже исполни ми ја желбата да се паднеме со Олимпијакос,да отидам на сред стадион и да извадам огромно Вергина знаме,да умрат од мака циганите,племето нивно :)
Или пак со Партизан,исто ми се фаќа :)

INTER MILAN confirmed last night they have made an official £20million bid for Javier Mascherano.

Branka

I sent an offer to Liverpool by fax on Tuesday and am waiting for a reply from them.
We're not speaking to the player at the moment because we want to do this in the right way and make sure that Liverpool are happy.
Everybody knows that Mascherano would like to change team and to change country. He also has a good relationship with our manager Rafa Benitez.
We've made a very good offer, around the amount they are asking for. We have a strong team here, the best in Europe, but we would like to add one or two players to make us even stronger.

25м евра,што сакаат повеќе? Ајде Ливерпул,прифаќај,немаш избор ;)

Ние сме во прв шешир,Барса ја одбегнуваме!!Само не ми е јасо од кај Милан прв шешир коа Рома беше појака од нив лани
Прв шешир: Интер, Барселона, Манчестер Јунајтед, Челзи, Арсенал, Баерн Минхен, Милан и Олимпик Лион
Втор шешир: Вердер, Реал Мадрид, Рома, Шахтјор, Бенфика, Валенсија, Олимпик Марсеј и Зенит (Оксер)
Трет шешир: Панатинаикос, Тотенхем (Јанг Бојс), Ренџерс, Ајакс (Динамо Киев), Шалке, Базел, Брага, Копенхаген (Розенборг)
Четврти шешир: Спартак Москва, Хапоел, Жилина (Спарта Прага), Твенте, Рубин, Клуж, Партизан, Бурса

браво дечко што има веза Милан ако не бил прв кога се гледа успехот во ЛШ и Лион не беше прв па пак го има заедно со Манчестер и Арсенал се гледа колку следиш

Јас мислам најубаво за нас ќе биде да ни се паднат Бенфика,Базел и жилина...реално овие се меѓу најнеконкурентните противници што можат да ги понудат групите..за атрактивни и титански дуели постои нокаут фазата ...сега треба повеќе да се сконцентрираме на Сериа А а не да мислиме како ќе поминеме групи!.....и да боже да не ни се падни Руска/Украинска екипа ..бидејќи во последните години само со такви екипи се паѓаме во групите и е многу тешко да се игра на нивни терен(на -20 и теренот нива) посебно кога ќе требаат бодови.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom