Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
да но мурињо никаде никогаш не изјави дека ќе остане во интер.

Преку ноќ можат работите да се сменат. ;)
Не се теши со овој клип и со овој потег на Маикон што го напраил.
Но се надеам дека ќе остани во Интер барем оваа сезона.

Ми се исполни сонот Маикон да остане во Интер,реков ја не треба да се даде ваков играч!!!!!Фала Морати али сепак фала му на Маикон зошто на натпреварот со Далас одигра добро и се виде дека игра со срце за Интер

Лееее дај боже да остане Даглас,ако остане уште од сеа си го замислувам тимчето за оваа год:

--------------------Цезар------------------------
---------------------------------------------------
---МАИКОН---Лусио---Самуел---Занети/Киву
----------------------------------------------------
------Камби------Занети/Маскерано-----
------------------------------------------------
------Пандев/Кутињо-----Снајдер----
--------------------------------------------
----------Милито-----Ето------------

Пандев,Кутињо ме става во Мисла кој ке биде стартер,Мада Пандев е поискусен каде каде али Кутињо ств се покажа како супер играч,така да не се знае, па ке видиме Рафа како ке реши:toe:

Jaс и понатаму воопшто не сум убеден дека Маикон ке остане, ваљда зашто со Ибра слична беше приказната иако он овој период веќе беше играч на Барса и дел од нивните подготовки. И Бронцети потврди дека Маикон имал желба да игра за Реал, но дека трансферот наводно пропаднал. Затоа и во моите статии на крај секогаш потенцирам дека не треба ко слеп за стап да се фатиме за ваквите изјави иако работите сега нагло се променија во корист на Интер.
Знаејќи ги и Интер и Мурињо, нема да чекаат до 31ви него деновиве би требало да се финализира оваа '' сага '', т.е. да се стави 1 крај и да се продолжи со остали планови ...

Морати потврди дека Маикон ке остане, истото го направи и Бронцети, за истото е информиран и Калиендо, Бенитез исто така потврди дека не сака да се откаже од Маикон, Занети такоџе, што не е карактеристика за него, побара Маикон да остане, затоа и реков, работите нагло добија поинаква насока и сега постои поголема веројатност Маикон да остане, што не беше случај до сега летово.

Ова можам слободно да го потпишам.

И Кутињо пред Пандев НЕЕЕ... Иако се покажа добро, далеку е од тоа што стварно му треба на Интер, мене ми се допадна неговата стабилност и тоа што играше без респект кон противникот, тоа е тоа што и вас ве импресионираше а и ве направи слепи при неговите грешки. Добар е, али не пред Пандев, Ето и Милито.

Еве ви едно интересно видео,ако не сте го гледале. :tv:

Агентот на Касано изјавил дека Касано нема ништо со Интер и дека тој со сигурност останува во Сампдорија,без разлика дали ќе се квалификуваат во ЛШ.
Исто така,некој експерт за трансфер маркетот изјавил дека Касано нема шанси да дојде во Интер,Интер го имаат Кутињо.:tv:
Морати:Нема потреба од Касано,тука се Снајдер и Кутињо.

Кутињо ;))

Друг експерт за трансфер маркетот вели дека ни Маикон,ни Балотели нема да го напуштат Интер.

(јас сум вториот експер маркет ;)

Јас гледам исто како тебе Син со мала доза на внимателност околу цела оваа трансфер пародија на МАИКОН и Реал Мадрид.Затоа те подржувам во тоа дека треба да почекаме до 31 Август за да знаеме како ќе заврши цела оваа поврзаност на најдобриот во моментов десен бек во светот.Мое лично мислење е дека не ни требаат ниту Маскерано ниту Касано.Јас би се одлучил за некој креативен играч како Снајдер,ама да бидам искрен незнам кој во моментов би бил најдобра опција да се земе.А лев бек изгледа пак ќе го играме нашиот КАПИТЕН и оваа сезона!

Занети го продолжи договорот со Интер до 2013 година.

линк

Занети го продолжи договорот со Интер до 2013 година.

линк

Таман за кога ќе закачиме две ѕвездички на нашите дресови занети да го крене и тоа скудето....!

Морати изјавил дека нема да можеме да купуваме нови играчи се додека не продадеме некого.
Значи се чека да го продадеме Балотели за да го купиме Маскерано.
Покрај Балотели,треба да ги продадеме и Мунтари,Мансини,Суазо,Обина,Бурдисо,за да купиме нов напаѓач/крило а со парите што ќе останат,ќе купиме мастики.
Некако многу споро иде ова "чистење" на непотребните играчи.....

Мене ме нервира ова спорово чистење, ништо чудно да останат повеќето.

Eпа ај најдете купец за Мансини, Суазо и Мунтари ...

Обина нема да се продаде, ке биде ваљда пратен на позајмица пак, Бурдисо ако остане не гледам што би изгубил клубот зашто и онака во моментов е подобар и од Кордоба и од Матриксот заедно, ваљда гледавте што правеше типот лани во Рома кога му го лапна првотимскиот статутс и на Мексес ...

Тоа е едно, второ, покрај први 11 на Интер му е потребна и клупа па не би имал ништо против ако останат дел од овие играчи во Интер, освен нормално, Мунтари.

Повеќе од доволно играчи имаме за на клупа.Имаме цел втор тим од квалитетни играчи кој би завршил 2ро место во Сериа А,зад првиот на Интер ;)
Ако сакаме да купуваме играчи,ќе треба како знаеме и умееме(не ние,Морати и Бранка ;) да најдеме купци за непотребните.
Буридсо можеме одма да го продадеме на Рома.Суазо исто така(на некој mid table тим).За Обина има многу тимови заинтересирани.Само тешко да најдеме купци за Мансини и Мунтари,освен ако не им платиме на некои да ги земат.

Како што им ги продолжи договорите на Занети и Милито до 2014,така нека му го продолжи и на Маикон ако евентуално останува.Со повеќе пари нормално,ги заслужува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom