„Филип Втори“ ќе биде готов до крајот на годината

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
не бе па и тикакво размислување имаш......битно стадионот бил дограден и бил меѓу најдобрите во европа:pos:, а тоа како бил отворен и како бил претставен пред јавноста било релевантна работа...важно владата одлично се покажа со мити...ова отворањето на филип 2 арената.....што е најтрагично на ''отворањето'' го немаше првиот човек на ФФМ Харалампие и другите партиски марионети кој го претставуваат овој спорт...ама важно министерите беа на теренот.

е тоа е катастрофа што се отвараше може слободно да речам главниот стадион во македонија а го немаше претседателот иако јас го сметам за мафијаш .
Мора во федерацијата како и насекаде во светот да се стават луге од фудбалот истакнати фудбалери а не мафијаши кој дури и за мене е јак .

Џабе стадионот, ако пак видам ораница како со Камерун и Хрватска, ништо не се сменило, само изградиле место за повеќе луѓе да ја видат калта...

е тоа е катастрофа што се отвараше може слободно да речам главниот стадион во македонија а го немаше претседателот иако јас го сметам за мафијаш .
Мора во федерацијата како и насекаде во светот да се стават луге од фудбалот истакнати фудбалери а не мафијаши кој дури и за мене е јак .

http://ffm.com.mk/index.php?option=...485:-ii-&catid=55:--410-200&Itemid=97&lang=mk
Ејјј мајмуните да не бидат овде присутни ? :)

http://ffm.com.mk/index.php?option=...485:-ii-&catid=55:--410-200&Itemid=97&lang=mk
Ејјј мајмуните да не бидат овде присутни ? :)

па и да бил се знае како се отвара ваков стадион .,.Се вика репрезентација или ке го донесе не се знасувам со реал мадрид,јувентус ,барселона туку нека го донесат партизан или звезда ке ја наполнат и ке биде спектакуларна атмосферата со малку дрога и алкохол .

Не велам за тоа!
Работата е што Гујо идиотот испра милијарди, а ќе се фали дека стадион направил, тоа е работата! Јас не сум дпбне, плаќам данок и стадионот и од мој пари е правен и но може пинокио да го става тоа како своја заслуга и заслуга на бипичкиски и компанија!
Јас не сум против тоа што имаме стадион, туку како тоа се претставува, како на гујо мајкаму со *ичката да го направила, така се понаша! Е тоа е работата!

А јас да ти кажам се додека не се смени нешто во државава не ни планирам да одам на стдион, немам доволно средства за тоа!

--- надополнето ---

Ми ја зеде поентата затоа не те цитирам, нека го прочитаат истово!

Тоа на селски чешми оди копилето, на стадион не ќе си направи партиски митинг:tapp:
Од тебе не е чоек во Фудбал подфорум да влезит. Темава е за стадионот Чомбе, најде на скроз погрешно место да си лечиш фрустрации. Ова не чинит, она не чинит. Договори се прво со себеси дали си против стадионот или не, во еден момент велиш - Немам ништо против стадионот туку против начинот на кој се отвори, после велиш - Нема да одвојам средства за да одам.

На крајот на краиштата на такви ко тебе требит да им бидит незгодно да одет на стадион во иднина. Ко ќе влезиш некогаш во пубертет и ко ќе прочиташ шо си напишал ќе ти е страм. Јас се кладам дека ако дојдит твојот Манчестер со Б тим да играт квалификации, газот ќе го продајш за да одиш таму.

Делата се тие шо останвет на крај, а не луѓето. А со ова дело мислам дека секој нормален чоек треба да биде горд. Пошо не е и за денес, или само за утре, туку и за после сто години.

Ц ц ц ц.....

Зарем темата ви личи на политичка!

Брејј мајката абе уште не преодело за политика се фака. Не ми е јасно бре како се распишувавте ко да сте експерти за политика!!!

А на згора на тоа и пишувате во тема за Фудбалот каде 90% од форумот не знае да наброи 10 македонски играчи кои играат во Македонски клубови!

Веке ми се одмили и формот....
Ако се отвори тема за расолницата од ланската година во темата разговорот ке отиде или во Политички правец (каде сме експерти) , или во Етнички правец !

Ебате срање народот ебате...

Стадионот е БОМБА!!!!:vozbud:

Mnogu e dobar stadiumot sega che vidite u juni shkendi prva che go puni!! (ne provokacija). chao:smir:

Ко ви градат се бунете дека краделе, ко не градат се буните дека не граделе и краделе... битно градат бре мајката, и во двата начини има криминал, боље барем да градат. Ништо не ви чини -.-

За стадионот, топ... иако фудбалот ни е катастрофа, сепак ќе служи и то како. Не заборавајте дека и концерти се прават на стадион, како и други забавни активности.

Glupite komunisti se naviknati samo na kradenje zatoa sega ova im e cudno premnogu :) :) :) , zatoa na izborive ke imaat samo 10 pratenika , bidejki od niv poglup narod nema i nema da se rodi !

Ti pocrvene i ovaa vecer , :) :) :) i onoj na avatarot kaj tebe , hahahaaahah
:pos::pos::pos:

Стадионот е топ, ја незнам што серат некои на форумов се крадело ова она.....за таквите само лечење, ќе си се пронајдете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom