„Филип Втори“ ќе биде готов до крајот на годината

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
:pos::pos::pos:

Стадионот е топ, ја незнам што серат некои на форумов се крадело ова она.....за таквите само лечење, ќе си се пронајдете.

Да не сакаш да кажеш дека не се краде ?
И дека тие што крадат не го уништија фудбалот кај нас ? :/

п.с И ја бар не прочитав некој да пишал дека стадионот не чини, и дека не е убав.

Да не сакаш да кажеш дека не се краде ?
И дека тие што крадат не го уништија фудбалот кај нас ? :/

п.с И ја бар не прочитав некој да пишал дека стадионот не чини, и дека не е убав.
А што има врска владата што даде пари за стадионот, во врска со самиот квалитет на фудбалот со чело на Харалампие

Затоа што власта има моќ да ја исчисти цела федерација,кога можела да гради стадиони сали требало да почне од ова.

Затоа што власта има моќ да ја исчисти цела федерација,кога можела да гради стадиони сали требало да почне од ова.
Ете можеби си во право, но власта почнала од негде, зошто навикнати сме долго време од никаде да не се започне па ова малку чудно ни изгледа со изградбиве. Како и да е изградбата на арената "Филип Втори" нема никаква врска со федерацијата :)

Секогаш кога нешто се гради, по обичај прашуваме: колку се украде? Балкански/македонски менталитет, сеедно. Мене ми е побитно дека се изгради, а дали се украло, веќе е друга работа.

А што има врска владата што даде пари за стадионот, во врска со самиот квалитет на фудбалот со чело на Харалампие

Друже не даде владата пари, не дадоа ни премиерот ни министрите од свој џеб. Даде татко ми, татко ти,цел наш народ со плаќање данок.
И дебела врска има и оваа и претходните влади со случувањата во спортот кај нас. "wink:

--- надополнето ---

Друже не даде владата пари, не дадоа ни премиерот ни министрите од свој џеб. Даде татко ми, татко ти,цел наш народ со плаќање данок.
И дебела врска има и оваа и претходните влади со случувањата во спортот кај нас. "wink:

Значи невидени сте!Па дајте бе кој ги е.. ВМРО И СДСМ...важно се напрае стадионот!сеа украле не украле јбг таква ние државата такви се политичарите,ја сум среќен што го имаме стадиончето(какво такво) незнам за вас.

Убава реклама одеше по телевизииве 60 години едно столче не беше чепнато бевме брука и срам. Некој се дрзна нешто да направи и го направи за 3 години срамота е да се критикува ваков објект. Инаку работата не е завршена останува фасадата атлетска патека и нов терен со дренажа.

Убава реклама одеше по телевизииве 60 години едно столче не беше чепнато бевме брука и срам. Некој се дрзна нешто да направи и го направи за 3 години срамота е да се критикува ваков објект. Инаку работата не е завршена останува фасадата атлетска патека и нов терен со дренажа.

Ја колку шо разбрав сега треба да се прави надворешниот дел.....

Колку шо памтам Хари обекаше дека имал донација од Фифа за теренот!:kesa:

Еве колку да напоменам кој резил од држава сме! Помина и отварање, само Северна сеуште ке биде во употреба а Исток, Запад и Југ затворени. Браво за нас...

Свечено отварање на недовршени трибини.
Ѕверови !

Стадионов е топ тука нема дилеми.
Него зашто се отвара стадионот кога не е целосно готов.
Јас како што знам треба да биде скрпз завршен па тогаш се отвара,а не за секоја трибина посебно ке се отвара.

Еве колку да напоменам кој резил од држава сме! Помина и отварање, само Северна сеуште ке биде во употреба а Исток, Запад и Југ затворени. Браво за нас...

Вистина е ова? Леле и не можат сега комити да одат на својата западна трибина. И стварно како е можно ова свечено отварање а да не бидат пуштени трибините

Денес беше пуштена само Северна, а имаше и околу 30 гледачи на јуижна. Овие две трибини се готови, ама на запад и исток сеуште се работи, и најверојатно ќе бидат отворени на мечот со Ирска.
Убаво изгледа стадиончето, само незнам што мислат со паркинг местата. Нема никакви паркинг места, па ако некогаш се наполни стадионот има да биде калакурница...

Денес беше пуштена само Северна, а имаше и околу 30 гледачи на јуижна. Овие две трибини се готови, ама на запад и исток сеуште се работи, и најверојатно ќе бидат отворени на мечот со Ирска.
Убаво изгледа стадиончето, само незнам што мислат со паркинг местата. Нема никакви паркинг места, па ако некогаш се наполни стадионот има да биде калакурница...

Мислам дека првично се планираше паркинг од другата страна на Вардар и пешачки мостови за до стадионот. Не знам дали сеуште стојат на тоа, a не знам кај би прибрале таму голем паркнинг

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom