Paul Van Dyk во Охрид - 01.08.2010

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Шверц стапац ке испадне...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Богами ... колку обезбеџење имаше на Изгрев на ПВД ...ја толку неам видено на митинзи ебате =))))

Као и да е , типот е ЗВЕР ...а и сумњам карта да е поише од 1000 .....Као и да е =) Типот има што да понуди :))

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Флаерот го имате овде: http://clubbersguide.mk/events.php?m=details&id=1687 :)

01.08.2010 - Park Beach, Ohrid:

Octopussy Entertainment presents:

Paul van Dyk

PvD World Tour

Resident DJs:
LephonQ
Icko
Iceberg
Nikifor

Special visual effects, superb sound and much more!

Start: 22.00
Entrance:
Happy Day (14.07) - 700 MKD
Pre-sale: 800 MKD
On door: 900 MKD

Поевтино од ова нема! :)

П

Паган-др

Гостин
Ауууууу, ебењееееееееееееееееееееееее!!!!!!!

Кој ќе каже дека е скапо ќе му се прснам од смеење.

Count me in.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Не е скапо ако си во Охрид/Струга тој период. Ако треба да се дигнеш од Скопје да идеш специјално за PvD - бајаги скапо ќе дојде...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.003
Дечки, жалам, ама го утупевте со Хрватска vs Охрид.
Одите сите на БРИШЕЊЕ.
Едит: 10 мислења избришани.

Отворете си тема „Како се организираат журките во Македонија и во светот“ и таму расправајте се до мила воља за шанкови, озвучења и слично.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Во рамките на неговата светска турнеја, Греми номинираниот диџеј на 1ви август настапува во Охрид на Грин Бич фестивалот, и тоа на специјално дизајнираната плажа Парк. Мајсторот на микс хармониите ќе ги почести охриѓани и многубројните гости во Охрид со свој неколкучасовен сет. 39годишниот Пол Ван Дајк е водечки светски диџеј, музичар и продуцент. Единствен е по фактот што од 1998ма година секогаш се наоѓа во Топ 10 листата на најдобрите светски диџеи, добивајќи ги ласкавите титули Best International DJ, Man of the year, Leader of the Trance Nation, America’s Favorite DJ, DJ Mag No 1 DJ, Best Producer Award, Best record label, Best album by trance awards... и многу други. Неговата листа вклучува и соработки со имиња како Џастин Тимберлејк, Дејвид Брн, У2 и Депеш мод. Paul van Dyk доаѓа во Македонија во организација на Lithium Records и Octopussy Entertainment.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
лелелеллеле ке утепаат све живо со загревањето... ке цркне охридска пастрмка :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.093
Поени од реакции
1.656
David Morales на 22 јули...уф уф, ја баш тргам 16ти, ќе фатам и Армин и Моралес и ПВД :D

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Многу паметни овие. Карти само Скопје и Охрид. Сељаци.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Што ми се случи вчера -Одам во ликвид да земам карта од по 700 и ми викаат не се стигнати :pos: (некој си ги има лапнато и сака да ги продава по 800) ...Среќа во 10 мин до 12 случајно наминав тобако и зедов од овие по 700...А, поминав и парк денеска и освен тоа што плажата е премала за ваков настан туку и хотелот урнат ,прашини на сите страни...полоша местоположба неможеа ни да измислат...тапа

S

StormRage

Гостин
Што ми се случи вчера -Одам во ликвид да земам карта од по 700 и ми викаат не се стигнати :pos: (некој си ги има лапнато и сака да ги продава по 800) ...Среќа во 10 мин до 12 случајно наминав тобако и зедов од овие по 700...А, поминав и парк денеска и освен тоа што плажата е премала за ваков настан туку и хотелот урнат ,прашини на сите страни...полоша местоположба неможеа ни да измислат...тапа
и ја бев до ликвид истото ми го кажаа... па појдов во то суво пиперче пицеријата ме пратија тобако... таму 30 луѓе чекаат ред за карти лооол... а за парк ќе го средат бре :)

--- надополнето ---

Многу паметни овие. Карти само Скопје и Охрид. Сељаци.
денеска и струга имаше :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Што ке средат бе брат урнатини назад...једино таму да ја ставам бината да не се гледа...

Kajgana Shop

На врв Bottom