Ме нафура ова да му е.ам све...ми ги нема играчите:zid:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме нафура ова да му е.ам све...ми ги нема играчите:zid:
12 бе сине (8 Евра и 4 Гуркуф).Истите ги имам и јас![]()
Како бе сношти видов 3 за Евра и 1 за Гуркуф, чеј пак...а да во право си. А шо можиш пред секој ден(пред првиот натпревар во денот) да правиш измени? На пример дали можи за денес да ги извадам Евра и Гуркуф или не можи така?
Малце му е глупо напраено оти денеска еве направив трансфер. Милнер за Елано и плус направив измена Парк Џи Сунг за Гуркуф, а кога одам во My Team менито пак ми го дава стариот тим со Елано во првите 11.
Трансферите што се прават важат за наредно коло. Во второто коло место Елано тогаш ќе го имаш Милнер.
Иако ги немаш во првиот тим и резервите земаат поени???
Како бе сношти видов 3 за Евра и 1 за Гуркуф, чеј пак...а да во право си. А шо можиш пред секој ден(пред првиот натпревар во денот) да правиш измени? На пример дали можи за денес да ги извадам Евра и Гуркуф или не можи така?
Цело време ми се изместува составот:icon_eek:секој пат коа ќе влезам во мој тим друг состав ми дава. Ми ги изместува играчите, го ставам Рамос десно после ми доаѓа како централен или лево место Евра
Што ли му е проблемот ?
тачноАха. Значи сите направени трансфери важат за следното коло, а дотогаш може само измени да се прават во постоечкиот тим. Right!
не..поените од резервите или од оние играчи што си ги извадил во текот на една рунда не се сметаат во конечниот скор.
можеш но ке ги изгубиш поените добиени од нив...за Гуркуф јас лично би го сменил зашто 4 поени според мене се малку за midfielder.
нема врска дали ти игра лев или десен бек ..одбранбен фудбалер си е одбранбен фудбалер
тачно