Не би требало да се прави поистоветување со Албанизмот и исламскиот екстремизам. Но факт е дека обете на Косово и во Македонија си најдоа заеднички интереси и дејствуваа рака под рака. Е сега, ништо не е црно или бело (тоа се само идеали). За тоа, помеѓу другото, сведочат и интересните дискусии на Алкаеда форумот, погоре дадени преку линк.
Види, мене не ми смета ни христијанство, ни ислам, ни македонизам ни албанизам. Мене ми сметаат нискоинтелегнтни, алиенирани, фекализирани со најлошиот ректален материјал, изџвакан од најсилниот и најперверзен желудник во Балканскиот полуостров, АНТИ-АЛБАНИЗМОТ!
Дечкото отворено на секоја тема, наоѓа каков и да е спој со Албанците, и знаеш како е тоа, во Русија некој муслиман да прдне во метро, ОП Албанците КРИВИ И ВИНОВНИ ОТИ СЕ МУСЛИМАНИ. Порано тоа го правеше само врз база на Албанизам (као национал-етнички сегмент).
Дечкото има проблем со интегритетот, кој му е бескрај узурпиран, и јас реагирам како што ми налага етиката. Еристички, егоистички, садистички!
Иначе си знаеш и сам дека Исламот не подразбира само Албанци, и не подразбира тероризам.
--- надополнето ---
Нели те загрижува тоа што толку често менуваш фрекфенции
НЕ! Ме загрижува дуелот, кој морам да го победам, добијам, освојам.
Победник сум крај!
--- надополнето ---
Кај ти отидоа Европските Бетовен, Моцарт, Балзак?
Дома ми се, сега си го слушам вториот, клавирски концерт изведба Превин. Одлично, се снаоѓам во тој духовен хоризонт. Сакаш да дојш? Само треба да го откажиш Орце.
--- надополнето ---
Уште малку и Бин Ладен ќе почне да компонира симфонии не само да ужива како тебе
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
. Тоа што ги подржуваш западноевропејците кога ве плукаат и ставаат разни рестрикции е добар показател за достоинството што го поседуваш.
Ја неам проблем со Бин Ладен, и со други измислени криминалци. Кој си има, проблем со нив, нека си го решава.
Моментално го читам Хегел - Феноменологија на Духот, тука ништо не можеш да ми помогнеш, а ни одмогнеш богами, ни ти, ни оние кои измислуваат ликови.
Уживај, оти нема тема на разговор со тебе.