B
Beck's
Гостин
kazete kako da dobijam novi paketcinja,se toa promo codes ne cinat vise,gi potrosiv nekoja druga moznost ?
Jас сум севата1,а овој незнам кое....стварно....можам да ко kick ако сакате.....Ако си ти тој Sevata1 и ElSeva, излези со едниот ник, за да може друг да влезе.
Кога си во група, и кога некој од твојата група ќе ја комплетира првата држава, ти дава едно пакетче.. А исто и можеш да се договориш со некој од твојата група да се смениш, а други да не ви се мешаатПедерлари кажувајте кодови бе
Има ли привилегија ако си во група??? На пример јас пробав да влезам во таа од кајгана али полна е, така да сега си седам без група. Губам нешто или???
Иначе за еден ден собрав точно 30%, и немам ни дупликати ни ништо, па си чекам утре да ми дадат нови пакетчиња
Дај Торес....јас ќе ти дадам еден од овие.....Santana(Парагвај) и Makoun (Камерун)Кој ги сака Анри,Торес,Кајт нека пише,само кажете како е групата на Кајгана да се зачленам
Нема врска тоа, само излези од твојата група..а можеш да излезеш од група мислам ако имаш комплетирано помалку од 25% од албумот.Може да се приклучам на група ако имам креирано веќе една ?
Ги имам овие кодовиКога си во група, и кога некој од твојата група ќе ја комплетира првата држава, ти дава едно пакетче.. А исто и можеш да се договориш со некој од твојата група да се смениш, а други да не ви се мешаат
Кодови еве: 1- COCA-COLA
2- CELEBRA
3- FELICIDAD
4- DESTAPA
23EJAFW5
3Y69P7BJ
4FBGE83A
4L6QUVV5
4TNL2XLY
4V8QBYU7
7BUY39F7
6634L9WC
Ете јас се зачленив во групатаNudum: Costly (Honduras), Pavon x2 (Honduras), Grichting (Svajcarija), Chol Hyok (Vietnam), Grella (Avstralija), Jung Soo (Koreja), Sabah (Meksiko), i Modise (JAR) a brkum nogo
--- надополнето ---
ID 182457 - Password 12345 koj nema grupa neka ide slobodno!
Sekoj za nekoj timГи имам овие кодови
Кај да најдам таа сликичката што е на прва страна и на втората тие под стадионите
Ете јас се зачленив во групата
Ти ибам името на групата, да знаев немаше да се зачленам :icon_mrgr
Ги имам овие кодови
Кај да најдам таа сликичката што е на прва страна и на втората тие под стадионите
Ете јас се зачленив во групата
Ти ибам името на групата, да знаев немаше да се зачленам :icon_mrgr