Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лицемерие е леондро и тоа големо зошто сега да мораш да работиш ?? никој не те тера со сила поентата е ништо нема да направиш ни тогаш, и сега си под постојана опасност од смрта дури и повеке ако ти казат дека умираш и која хипокризија ако знам дека ке умрам ова она значи се ке се сврти околу тебе и ти ке треба да бидеш центарот на вниманието, тогаш ке мора некој друг да работи за да извади пари зада ти живееш како што сакаш и како што мислиш дека треба нели !?Сега морам да работам за да извадам пари,а тогаш ќе ме боли тит за пари и директори.Не е лицемерие,време се нема.
Лицемерие е леондро и тоа големо зошто сега да мораш да работиш ?? никој не те тера со сила поентата е ништо нема да направиш ни тогаш, и сега си под постојана опасност од смрта дури и повеке ако ти казат дека умираш и која хипокризија ако знам дека ке умрам ова она значи се ке се сврти околу тебе и ти ке треба да бидеш центарот на вниманието, тогаш ке мора некој друг да работи за да извади пари зада ти живееш како што сакаш и како што мислиш дека треба нели !?
Нема да чекам.Ќе си чекам да умрам![]()
Само што сакав да го пишам истово :icon_mrgrСето тоа дивеење и лудување секој ден. +
Кога ке се чувствувам изнемоштен ке се наредам со бомби и ќе чекам уште еден протест за права.
А после како bucio, само што не го заебав докторот, пошто сите беа решени да се борат, него на болеста и реков up yoursПрво ќе негирам до максимум и ќе си се убедувам самата себе дека нема теоретски шанси да ми се случи тоа на мене.
Никогаш не би се откажала од борба, не би кренала раце, би отишла кај друг доктор, би барала некаков лек, конвенционален, неконвенционален, би се држела за животот, би "клоцала и гребела".Ќе го заебам докторот и неговото предвидување.