12 Машки правила за Мундијалот!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Драг мажу, немој да се чудиш зашто си сингл:

Женски правила за Мундијалот:

Правило 1:
Се помируваме дека меѓу 11 јуни и 11 јули ќе бидеме игнорирани, затоа ние ќе бидеме принудени да ги игнорираме вашите желби за верност. Секогаш може да се најде во тој период МАЖ кој не му е фудбалот приоритет и може да ги задоволи нашите потреби за внимание.
НЕМОЈТЕ ДА СЕ ЖАЛИТЕ дека не добивате доволно секс!
:)
Од кога тоа мажите ДОБИВААТ секс? како иде ова? Као кредит на мобилен? треба да напраиш нешо за да добиеш?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Од кога тоа мажите ДОБИВААТ секс? како иде ова? Као кредит на мобилен? треба да напраиш нешо за да добиеш?
Па вака. Мажот има пенис а жената вагина (за изгледот на нив - гуглај) Интеракцијата помеѓу нив се вика СЕКС. И мажите се тие што се во ќар. Ете така иде ова. Не е како кредит зашто некад не се плаќа. А се добива по заслуга.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Па вака. Мажот има пенис а жената вагина (за изгледот на нив - гуглај) Интеракцијата помеѓу нив се вика СЕКС. И мажите се тие што се во ќар. Ете така иде ова. Не е како кредит зашто некад не се плаќа. А се добива по заслуга.

Да бе , они не се у ќар ....они ради реда тоа

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Eх и Мaggie настапува на сцена:cuc:

Браво за правилата,се изнасмеав слатко...
Само што мора да се навикнеме тој период дека нема да ни обракат внимание,згора на тоа ке имам повеке време за себе отколку да гледам и да му угодам на дотичнатиот.
Сепак тоа не важи и за оние кои го пратаат фудбалот...Во Италија како на пример наши луге кои се наогаат таму секој натпревар особено жени гледат фудбал и во живо тоа...и не само заради згодните фудбалери туку заради тоа што навиваат за тој клуб.
Штета што жените не гледаат толку фудбал...туку го трошат времето за глупости.
Едвај чекам да почне Светското Првенство:)

Сама или со партнер не му обракам внимание,штом нема ни тој нема ни јас...значи сметките се израмнети.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Мажите добиваат секс, жените добиваат секс.
Сакаш секс? Добиваш секс!
Не знам шо има толку нејасно.
И не, не треба да направиш нешто, ама веќе ако одлучиш да ја игнорираш девојка ти во тој еден месец, не очекувај да ти притрча со раширени нозе коа тебе ќе ти дојде.:)

Па вака. Мажот има пенис а жената вагина (за изгледот на нив - гуглај) Интеракцијата помеѓу нив се вика СЕКС. И мажите се тие што се во ќар.Ете така иде ова. Не е како кредит зашто некад не се плаќа. А се добива по заслуга.
:nenene:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
И не, не треба да направиш нешто, ама веќе ако одлучиш да ја игнорираш девојка ти во тој еден месец, не очекувај да ти притрча со раширени нозе коа тебе ќе ти дојде.:)
Не гледам зошто не би, ако те сака нали. : ))
Или ако е супер истренирана. Either way.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Драг мажу, немој да се чудиш зашто си сингл:

Женски правила за Мундијалот:

Правило 1:
Се помируваме дека меѓу 11 јуни и 11 јули ќе бидеме игнорирани, затоа ние ќе бидеме принудени да ги игнорираме вашите желби за верност. Секогаш може да се најде во тој период МАЖ кој не му е фудбалот приоритет и може да ги задоволи нашите потреби за внимание.
НЕМОЈТЕ ДА СЕ ЖАЛИТЕ дека не добивате доволно секс!
Сепак го имаме во предвид вашиот замор од напорниот фудбал.

Правило 2:
Не би сакале да стоиме помеѓу вашиот скапоцен телевизор и вас, ниту пак меѓу купот садови и вас. Мора некако да си надокнадите. Ако се обидете да ескивирате, ќе изгубите (маде)

Правило 3:
Секако дека ќе поминеме лазејќи по подот со желба да дојдеме до вас, знаеме дека орален за време на фудбалски натпревал би ви дошол многу добро, ама вашето правило вели да не го привлекуваме вашето внимание така што ќе мора да го почитуваме тоа.

Правило 4:
Немојте да не обвините дека за време на натпреварот сме ве известиле дека „мојата најдобра другарка (која патем е ненормално секси) сака да имаме тројка„ и вие не сте го слушнале тоа поради вашето глувило/слепило итн. Ако еднаш сте го игнорирале она што сме го побарале, нема пак да ве замараме за тоа. ТОА НЕМА ДА ГО ДОЖИВЕЕТЕ!

Правило 5:
Добро е во фиоката да оставиш барем 12 кондоми. И да не правиш фешта што ќе ми дојдат посетители. Во замена за тоа ви ветуваме дека воопшто нема да го чепнеме вашиот долен пријател и тој ќе биде само ваш помеѓу 12 часот навечер и 6 часот сабајле.

Правило 6:
ВЕ МОЛИМЕ немојте да кажете „Ништо де еее, тоа е само натпревар“ ако сакате да изведете некоја активност со нас во тој еден месец.

Правило 7:
Може да побарате од нас ЕДНАШ да ве задоволиме за време на еден натпревар кога има реклами или е полувреме.Ве молам прочитајте повторно кажав ЕДЕН натпревар, не го користете Светското како глупаво извинување „да поминеме повеќе време заедно“!

Правило 8:
Погледот кон вашата машкост е многу важен, не ме интересира дали сум го видела, сакам да го видам пак, многу пати...

Правило 9:
Нека не ти падне на памет да ме прашаш кај сум била и со кого и шо сум праела кога сум излегла со другарките. Не си дошол и никогаш нема да дознаеш што се случувало освен ако не добијам некогаш желба да споделам.
И не, нема да ги толерирам испадите на љубомора.

Правило 10:
Доколку видиш твој пријател кој не гледа фудбал, кажи му дека ќе бидам сама дома.

И ондак ме мрзи да смислувам за последниве 2. :)

Не дека препорачувам вакви екстремни работи да преземат жените, џаст фор фан :)
11.Доколку при гледањето фудбал, ти се пријаде, припие нешто а не можеш(читај не сакаш, те мрзи)да станеш да си земеш од кујната, да си подготовиш јадење или пак да се симнеш до продавница да купиш, немој да ме молиш мене, затоа што додека ти сакаш да се посветуваш на нешто многу важно како фудбалот, и јас сакам да се посветам на нешто исто толку важно!- Моите кафиња со пријателките и пријателите!
12.По завршетокот на светското, немој да ми се жалиш дека твоите пријатели(на кои не им е толку важен фудбалот) не сакаат да те видат затоа што порано кога те викале за време на светско да искочите, ти си ги игнорирал.Немој ни да си помислил да ме искористуваш мене како изговор, или пак да ме наместиш за да искочиме 2 пара, за да можеш да поразговараш со пријателот кого не си го видел месец и кусур дена затоа што си гледал фудбал:)
13 - Гратис.Не ни помислувај во времето меѓу 12 и 6 часот да ме будиш од спиење и да ми го нарушуваш сонот бидејќи сакаш да ме видиш или ти недостига секс.Тоа нема да се случи, затоа што додека ти седиш по цели денови дома, јас вршам најразлични активности преку ден и сакам да се одморам преку ноќта!:)

не се нешто иновативни, ама се обидов барем:icon_lol:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Додека ти си излезена со пријателките и пријателите на важните кафиња! има некоја што ме масира додека ги гледам Шпанија.

Само ја поддржувам модернава кампања. :D

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
пишав 3-4 пати... избришав и за крај за сите што сте пишале (повеќето) коментар од мене до вас а верувам и од многумина кои главата ја трескаат додека читаат:

:pop:​

шовинисти Vs феминистки... абе ајде :pos: разбудете се :)

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Потписов кажува сè :) :smir:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ретко гледам фудбал и не сум лицемер како Б. кога тврдеше дека е игра во која 22 будали трчаат по топка го прашуваме што правиш? Фудбал гледам :pos::pos::pos::pos::pos::pos:толку од нихилистичкиот став. Минатото светско првенство одам да се стрижам се добро во ред ама јас отидов некаде околу 20. 50 саатот а во 21 некој важен натпревар имаше. Го начекав на затворање онака несвесно и што да прави човекот се фати за работа и на сред стрижење ми вика ти светско првенство гледаш :pos::pos::pos::pos::pos:?
А најјака глупост на спортски настан пред телевизор што го следевме таму ракометарките наши на некое првенство и триста чуда имаше на масата, па се оштрафивме добро. Почнува химната македонска јас станувам другите не стануваат па ги терав и другите да станат и што да се прави нема расправии тука :icon_lol:.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Додека ти си излезена со пријателките и пријателите на важните кафиња! има некоја што ме масира додека ги гледам Шпанија.

Само ја поддржувам модернава кампања. :D
Не верувам дека некоја ќе дреме со тебе пред тв само да те масира.Не се до толку фини жените :)

Почнува Светско,конечно слобода еден месец.Жени да поуживаме малце низ плажите,клубовите,со коктелите :))) Почнува забавата!
п.с.срце дреми дома пред тв ќе се вратам за еден месец:D

Kajgana Shop

На врв Bottom