Драг мажу, немој да се чудиш зашто си сингл:
Женски правила за Мундијалот:
Правило 1:
Се помируваме дека меѓу 11 јуни и 11 јули ќе бидеме игнорирани, затоа ние ќе бидеме принудени да ги игнорираме вашите желби за верност. Секогаш може да се најде во тој период МАЖ кој не му е фудбалот приоритет и може да ги задоволи нашите потреби за внимание.
НЕМОЈТЕ ДА СЕ ЖАЛИТЕ дека не добивате доволно секс!
Сепак го имаме во предвид вашиот замор од напорниот фудбал.
Правило 2:
Не би сакале да стоиме помеѓу вашиот скапоцен телевизор и вас, ниту пак меѓу купот садови и вас. Мора некако да си надокнадите. Ако се обидете да ескивирате, ќе изгубите (маде)
Правило 3:
Секако дека ќе поминеме лазејќи по подот со желба да дојдеме до вас, знаеме дека орален за време на фудбалски натпревал би ви дошол многу добро, ама вашето правило вели да не го привлекуваме вашето внимание така што ќе мора да го почитуваме тоа.
Правило 4:
Немојте да не обвините дека за време на натпреварот сме ве известиле дека „мојата најдобра другарка (која патем е ненормално секси) сака да имаме тројка„ и вие не сте го слушнале тоа поради вашето глувило/слепило итн. Ако еднаш сте го игнорирале она што сме го побарале, нема пак да ве замараме за тоа. ТОА НЕМА ДА ГО ДОЖИВЕЕТЕ!
Правило 5:
Добро е во фиоката да оставиш барем 12 кондоми. И да не правиш фешта што ќе ми дојдат посетители. Во замена за тоа ви ветуваме дека воопшто нема да го чепнеме вашиот долен пријател и тој ќе биде само ваш помеѓу 12 часот навечер и 6 часот сабајле.
Правило 6:
ВЕ МОЛИМЕ немојте да кажете „Ништо де еее, тоа е само натпревар“ ако сакате да изведете некоја активност со нас во тој еден месец.
Правило 7:
Може да побарате од нас ЕДНАШ да ве задоволиме за време на еден натпревар кога има реклами или е полувреме.Ве молам прочитајте повторно кажав ЕДЕН натпревар, не го користете Светското како глупаво извинување „да поминеме повеќе време заедно“!
Правило 8:
Погледот кон вашата машкост е многу важен, не ме интересира дали сум го видела, сакам да го видам пак, многу пати...
Правило 9:
Нека не ти падне на памет да ме прашаш кај сум била и со кого и шо сум праела кога сум излегла со другарките. Не си дошол и никогаш нема да дознаеш што се случувало освен ако не добијам некогаш желба да споделам.
И не, нема да ги толерирам испадите на љубомора.
Правило 10:
Доколку видиш твој пријател кој не гледа фудбал, кажи му дека ќе бидам сама дома.
И ондак ме мрзи да смислувам за последниве 2.
Не дека препорачувам вакви екстремни работи да преземат жените, џаст фор фан