Сам свој мајстор реално шоу на Канал 5

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
A,дали гледавте кога се караа за Халф и Центар-Халф?
Најјако беше коа ја кажуваа задната линија на Манчестер...Стам,Видиќ и Фердинанд :pos:

Нека убацат бе некое женско аман,све пендраци ги опнале,па ќе се караат за халф,центар халф нормално. :tv:

Читам, нешто табу тема, секс, ова она... Сите имаме, барем мислам, и ќе имаме... Ама, ај за машко можам да разбреам, дури и вака пред камера... Ама, мене не ми е јасно, како таа ке си оди таа дома и како ке го погледне татко и во очи ?? Јас, не би ја примил.... Како, сега, татко и пушта канал5 да ја гледа керка си, и да ја гледа како се ебе, со некој кој го знае 48 часа ?! Мене ми е тоа глупо, и невоспитано, а не табу тема... Сексот и разговорот за него, има посебни теми и повелете.... Можиме да дискутраме... Али тие, т.е таа, таму не мисли.... воопшто... Тоа е крајно крајно идиотско.... Тешко на родителите... Ако некои тоа го одобруваат, нека помислат дека дека еден ден тоа може да е нивна ќерка и да ја гледаат онака.... Тоа не е табу тема.....

Читам, нешто табу тема, секс, ова она... Сите имаме, барем мислам, и ќе имаме... Ама, ај за машко можам да разбреам, дури и вака пред камера... Ама, мене не ми е јасно, како таа ке си оди таа дома и како ке го погледне татко и во очи ?? Јас, не би ја примил.... Како, сега, татко и пушта канал5 да ја гледа керка си, и да ја гледа како се ебе, со некој кој го знае 48 часа ?! Мене ми е тоа глупо, и невоспитано, а не табу тема... Сексот и разговорот за него, има посебни теми и повелете.... Можиме да дискутраме... Али тие, т.е таа, таму не мисли.... воопшто... Тоа е крајно крајно идиотско.... Тешко на родителите... Ако некои тоа го одобруваат, нека помислат дека дека еден ден тоа може да е нивна ќерка и да ја гледаат онака.... Тоа не е табу тема.....

Не го знае 48ч.
Се запознале на почетокот од шоуво и идат веќе 4 месеци

Ретко кое дете како ова ќе има можност да си види снимка од моментот на зачнување :pos:
Само нека откријат кој е татко да знаат која снимка да ја тргнат настрана :)

Ретко кое дете како ова ќе има можност да си види снимка од моментот на зачнување :pos:
Само нека откријат кој е татко да знаат која снимка да ја тргнат настрана :)

Сакаш да кажеш дека мајката спиеше со повеќе мажи додека да го најде вистинскиот? :pos:

Па штом не знаат кој е татко што може да биде друго :pos:

:nesvest: и после криво било општеството за девијантните појави кога јавно се рекламира проституција и групен секс на национална телевизија.

Не, не сум љубител на шоу-а од ваков калибар, читај: не се` што лета се јаде. :)

Девојката која остана трудна мислам дека немаше секс во куќата туку имала со некој надвор од шоуто се гледале еден месец онака чат пат

А можно е и да се фолира Анџела Платон за да се качи гледаност на шоуто :raz:

Како се викаат двајцава ?

Едвис и Елена Гаќеша :)

--- надополнето ---

А можно е и да се фолира Анџела Платон за да се качи гледаност на шоуто :raz:

Абе какво фолирање вистина е. Никој за џабе не го прави тоа пред цела Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom