Сам свој мајстор реално шоу на Канал 5

Член од
6 јуни 2010
Мислења
19
Поени од реакции
3
Принцез да не те цитирам никој не ги омаловажува тие кои го поддржуваат шоуто туку ја кажуваме реалната слика како изгледа ова ако можам да го наречам шоу, или како се понашаат тамошните актери.
Фала ти и тебе
Аривидерчи
Да бе, твоето мислење и на оној со пиколо ку*енце се оние валидни...ти си генијалец кој смислува набољи шоу програми у свет и такви глупи игри со маса не би смислил. Да имаше нешто у тебе ќе одговореше на моето прашање...што повеќе у камп? ај да видиме кога ќе влезат во куќа
И ти реков, на секоја твоја запирка, ќе имаш моја точка...колку да ви покажам дека е доста по форумиве од текстуални насилници и лицемери.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Да бе, твоето мислење и на оној со пиколо ку*енце се оние валидни...ти си генијалец кој смислува набољи шоу програми у свет и такви глупи игри со маса не би смислил. Да имаше нешто у тебе ќе одговореше на моето прашање...што повеќе у камп? ај да видиме кога ќе влезат во куќа
И ти реков, на секоја твоја запирка, ќе имаш моја точка...колку да ви покажам дека е доста по форумиве од текстуални насилници и лицемери.

таквите игрички ги измислуваат деца мали во предшколска возраст, а ги применуваат дебилине во шоуво кое толку ти е при срце. Што повеќе објасними ти со твоите точки и љубовта кон применувањето на идиотизмот, глупавоста и дебилството на неколку неизживеани фацки во 4-5 шатори во еден двор.
почнуваш да ми се допаѓаш со таков ум, продолжи така, уште малку ќе измислиш закон за тв шоуа, кој ќе мора да се применува во секое шоу во светот каде што пример за патриотизам ќе биде она што го пиша мистик, а учесниците ќе мора да се однесуваат како деца под 5 години со доза на еротика од време на време.

Член од
6 јуни 2010
Мислења
19
Поени од реакции
3
Uste ne mi e jasno zaso tolku silno go branis ova sranje .. Ne e deka si patriot .. Ne e deka e interesno .. Kazi si ..

p.s Da ne imas fiksacija na penisi ? Pa u sekoj odgovor mora da go imas toj zbor ?
Мене па не ми е јасно како едни срања може да напаѓаат нешто што е добро? двајца се собрале, без респект према дами и удри како цепаници
П.П.С. Фиксација за пениси е ок работа за стрејт женско...ама што правиме со тебе пиколо пенишче, кој уште се претставуваш како лезбејка? Па сеа ми е јасно зашто не го сакаш ова реално...да не го љубиш Бокица можда?

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ќе бидете отстранети од форумот заради навреди, mlada, на тебе пред сè мислам.

Го ѕирнав неколку пати шоуто. Едно од ретките македонски. Порано имавме едно, не го ни памтам, а ова... колку пари толку музика. Пионерски потези се ова на Канал 5, ги поддржувам, ако следниот пат вложат едно 5-6 пати повеќе пари и го обмислат далеку подобро целиот проект. Затоа и на темава добиваме муабети “филозофски“ дали го бива или не, а не збориме дали некоја од девојчињата треба да се смува со беровчанецот или делчевецот, пошто продукцијата е очај, делува евтино, а луѓето не сакаат евтини ствари на ТВ.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
^^^
Попаметниот попушта,значи кој прв попушти е попаметен:)

Иначе според мене шоуво го ѕирнав 2-3 пати по неколку минути,гола вода е.Да вложеле повеќе во техника и други работи би било поинтересно вака нема што да се гледа,некако многу штуро и едноставно изгледа сега за сега.Во куќата ко ќе влезат може и подобро ќе биде организирано.
До душа не сум љубител на ваков тип шоуа.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
кој идиот треба да си да гледаш вакво нешто божееееееееее

:pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop:

ја бришам канал 5 од тунинг...кога ке заврши ве молам да напишете тука...

Која иронија еј...Ефтов ги реметеше телевизиите кои емитуваат вакви шоуа,за на крај програмата на која се дава неговата емисија да го прави истото. Жалниот тој, но се кладам дека и нему не му е сеедно..

И да Млада ...велиш шоуто е топ...кажи ми бе драга што те бендиса толку многу?????????

Јас разбирам реално шоу како Survivor на пример , кое иако го имам гледано многу малку, впечатокот кој ми го остави е дека е доста интересно и примамливо за гледачите,но срања како Велики брат, Сам мајстор и други од тој тип....не благодарам. 1минута не може да изгледам вакво нешто пошто ми се лоши по првата секунда од гледањето..

Член од
6 јуни 2010
Мислења
19
Поени од реакции
3
Браво, браво...
ова е демократија, кога не можеш со аргументи, тогаш бриши постови и вреѓај...а каде е каваљерството према една дама?

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Браво, браво...
ова е демократија, кога не можеш со аргументи, тогаш бриши постови и вреѓај...а каде е каваљерството према една дама?
Ко што рече Рет Батлер во Однесени од виорот "And you, Miss, are no lady!" :)

Не се лути ама се гледа дека профилот ти е направен не за дискусија, туку за бранење на "Сам свој мајстор" (15 од 15 реплики ти се на оваа тема). А и не прочитав одговор на прашањата што ти ги поставија. Што толку ти е интересно шоуто?

----

Неколку пати ја гледав аудицијата (не при премотување на канали туку намерно), не за друго туку дека е македонко шоу и останав разочаран.

Што ги тераа да прават? Склекови! Не знам која им беше поентата да ги понижат кандидатите или пак можеби да се почувствува жирито супериорно ама јас како гледач можам да кажам дека изгледаше ептен дебилски и неинтересно. Не верувам дека некому тој момент му бил интересен.

Друго нешто од аудицијата е прашањата кои ги поставуваше жирито. Пак неинтересни и ко баба им да им ги спремала од дома. Беа некако вештачки, а и се преповтараа, тоа па тоа. Иван прочитал нешто од кратките автобиографии кои си ги напишале кандидатите, ама недоразбрал па глупи ситуации, џабе праеле муабет.

Да не зборам дека госпоѓата психолог или психијатар ги третираше кандидатите како пациенти. Па место да проба да направи шоу таа им вели "Зошто мислите дека ќе издржите толку време оделени од пријателите и блиските?" Тешко некого да го интересира ова.

Два три пати случајно начекав и куќа кајшто правеа и пак неинтересно. Само Марко им вреди, ама и тој не може цело шоу сам да го носи.

Го начекав шишањето на еден од учесниците. Му се собрале околу него четворица и ќе го шишале демек знаеле. И се трудат нешто да бидат забавни, ама не бива, повеќе изгледа нападно и досадно.

Во право е AlextheGreat кога вели "таквите игрички ги измислуваат деца мали во предшколска возраст"

Требало да си земат лиценца Big Brother и да направат квалитетно шоу вака од тоа што видов, мене воопшто не ми се допаѓа.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.310
Поени од реакции
8.296
Браво еди потполно се согласувам но најважното можеби го заборави
Кој будала пушти да се емитува реално шоу за време на светско првенство :tapp:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Браво, браво...
Е извини дамо, јас ти ги избришав постовите. Не знаев дека кавалерство е да не бришеш постови некому.
И како што влегуваш кај некого дома на гости и има начин на однесување, и овде рачунај има одредени норми како треба некој член да се однесува. Вчера си се регистрирала, денес сакаш да вреѓаш некого овде. Така на бадијала форумон, овде или ќе се потсмириш или ќе јадиш некој црвен картон или најлошо бан од тема. Или пиши како што доликува, или оди во друг подфорум, бар на кајгана имаш огромен избор. Поздрав и не обидувај се да ми реплицираш.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Хехехе значи кајгана е правото место да се информира човек за некои работи што се случуваат. Да не ја погледав темава немаше ни да знам за што се работи... Биг брадер беше срање, а ова со никаква продукција е сигурно под дното. А гледаноста сигурно му е еднаква со Мк талент на Вучиќ, 5 гласа за овој, 2 гласа за оној... Се јаде сега Васко Ефтов што ја уништи Ралева кај него во емисија, од тоа што бегаше тоа го снајде.

Член од
6 јуни 2010
Мислења
19
Поени од реакции
3
Ај со ред:
1. Ова е веќе нешто, конструктивно и со факти...не само кинење зелени и не знаев дека не можеш да пишуваш за реално шоу ако претходно не си пишувал нешто друго во друг подфорум? бреее
2. За тоа дали кога пуштале реално шоу...тоа сте си во право, ама обратете се у Канал 5
Џимеј...немам коментар за твојот однос

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Ај со ред:
1. Ова е веќе нешто, конструктивно и со факти...не само кинење зелени и не знаев дека не можеш да пишуваш за реално шоу ако претходно не си пишувал нешто друго во друг подфорум? бреее
2. За тоа дали кога пуштале реално шоу...тоа сте си во право, ама обратете се у Канал 5
Џимеј...немам коментар за твојот однос
Реков дека можиш да си пишиш во друг подфорум ако овај не ти се свиѓат. Имаш голем избор, а не дека мора да имаш пишувано во други подфоруми за накрај во овај (аман!?).
А мојов однос е онаков каков што треба. Гледај да не ми се обраќаш пак мене, затоа што тогаш нема да остане само на реплицирање. Пиши си за нешто друго, се додека тоа друго е во однос на темата во која пишиш и не е навредливо спрема други членови.

Kajgana Shop

На врв Bottom