Каква 5 мегапикселна со 1.3 е снимано ова тешко тешко тешко срање :kesa:
Инаку и јас сум за тоа не гледајте, сменете канал, ама ова е веќе срам за државата на национална ТВ да оди она нешто, па оние во минус се со IQ - то исто како и тие што го прават, не е до тоа дека е македонско па не го сакаат, туку се работи за квалитет кој во случајов го нема, а баш се надевав на нешто интересно но на Канал 5 не им се дава пари за лиценца, немаат никаков буџет и мислат дека ќе се извадат на неколку полуголи прости кретени, демек скандал еј се скарале, па овој сакал да го тепа, па по некој прост збор...вакво шоу како што го замислиле не се реализира со неколку шаторчиња, јадење и пиење и по некој стриптиз и венчавки, случајно кога ќе начекам или има венчавка или се замислуваат дека се стриптизерки или се поседнати на маса, жредат и се смеат ко зелени на моронските досетки на некој кој се опишал во пријавата како многу вицкаст и главен шизик у маало...сакам да изгледам еден цел пренос или пресек не знам што им е тоа ама не можам, ме иритира...треба многу пари за да личи на нешто "шоуво", па немаат ни микрофони да се слушне какви глупости тропаат. Ме разочараа Канал 5, со оваа голема голема грешка, дно на невкус и потценување на народот, но и голем чекор кон шабанаријата која на големо се практикува од другите телевизи SHAME ON ALL OF YOU ! ! !