Сам свој мајстор реално шоу на Канал 5

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Од каде ни е познато ова?
Ахх да, па ценетиот Васко Ефтов цела емисија го тупеше за ова, зар не? Кога на А1 и Сител се емитуваа шоуа од овој тип, тој иронично ги наброја сите причини зошто не треба ова да се емитува на телевизија. А сега кога и на Канал 5 има и нешто полошо од тоа, тој молчи, молчи и молчи...

ќе молчи емисијата му е таму
кај е сега да спомне и да каже дали ја претставуваат сега овие негова Македонија како што ја замислува, оти во другиве шоуа не ја претставувале :)

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Еве што им порачуваат неколку емот икончиња на учесниците на ова Шоу-:nenene: :raz: :uvo: :kesa:. Види мајката, и тие да ти биле попаметни од нив!

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
не мешајте баби и жаби ...
каква врска има Васко Ефтов со канал5 освен шо му ја откупуваат емисијата ...
а и од кај знаете дека одкако ќе заврши Шоуво нема да направи емисија за него? молчел ли молчел .. лол

J

JOEY JORDISON

Гостин
Мизерно, просто и вугларно!
Сакајќи да добие некоја бројка повеќе на гледаност, Иван Мирчевски најверојатно им одржал кратка лекција на учесниците во реалното шоу "Сам свој мајстор" за тоа како треба да се однесуваат во едно шоу од ваков тип, и што треба да прават кога камерата ќе се насочи накај нив, ако воопшто на камерманот му текне се помрдне од својата позиција...

И така нивните послушни учесници, од мирни дечки кои срамежливо погледнуваат накај камерата, веќе седмиот ден преку ноќ се претвораат во перверзни будали кои си бутаат раце во гаќи и вулгарно се мачкаат со сладолед. Или можеби тоа бил условот на спонзорот, така да се рекламира производот?

Верувајте тие беа подготвени да направат и групен секс пред камерата на Канал 5. Да, пред истата онаа камера која ја следат и нивните родители по дома, пресреќни што нивните деца се појавиле на телевизија. За среќа, тие се и единствените кои ја следат оваа телевизиска содржина, па затоа овој пат нема да добиеме и пар селебрити родители чија омилена изјава е "моето дете не правеше ништо лошо".

Од каде ни е познато ова?
Ахх да, па ценетиот Васко Ефтов цела емисија го тупеше за ова, зар не? Кога на А1 и Сител се емитуваа шоуа од овој тип, тој иронично ги наброја сите причини зошто не треба ова да се емитува на телевизија. А сега кога и на Канал 5 има и нешто полошо од тоа, тој молчи, молчи и молчи...

Сите перверзии гордо се објавени на веб порталот на Канал 5, а пустата желба ова шоу да стане популарно ги натера да го постават во категоријата шоубизнис. Смешно...

Канал 5, засрамете се, и гледајте што побрзо да го исфрлите целиот шут кој сте го собрале во вашиот двор!

Во Секоје реално шоу се кажува на учесниците што да се прави http://www.pespandharpur.org/images/clasroom_b1.jpg .....
Како ќе ти свират така ќе играш за да се подиген Рејтингот на едно такво Шоу мора да падне ебење,карање и сл глупости И тоа е повеќе од јасно мислам дека до сега го имате сфатено тоа ...Које реално Шоу не Поминало Без Глупости Џабе не се вика РЕАЛНО ШОУ ОНИ НЕ ВЛАГАТ У МАНАСТИР ...Во Ова сиромаштија и беда луѓето добро е што не почнале да јадат Гомна од Коњ за Пари тс има таков(Џекес 2 Стево јадеше гомна од коњ за 200долари:)за некој Кул за некој Одвратно).....Учесниците Чим влагат во реално Шоу знат во што Гомна се пуштат Нивните Родители исто тоа го знаат(Постоја Консултаци меѓу Родителите и синот-ќерката и Сигурно Родтителите Имаат фре минд и не се замарат дека нејзината ќерка се прчела на чадор и ги покажала својте Водени Гаќички и дали тоа кога Утре Кога излезат на улица дали ќе се црвенат Не Ваљда ќе Ги Боли Стојко за Провинцијалските мислења на Членовите од Нивните Соседни Куќички ..Може ова е Масло на Ефтов да испита каде се границите на лудоста Што се спремни да направат Учесниците на Реалното шоу .....
и за Крај Морам да ви признам нешто
Дел сум од тимот на Сам Свој мајстор:(Тажно зар не

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
не мешајте баби и жаби ...
каква врска има Васко Ефтов со канал5 освен шо му ја откупуваат емисијата ...
а и од кај знаете дека одкако ќе заврши Шоуво нема да направи емисија за него? молчел ли молчел .. лол
Доволно за да го условуваат да не плука по нивниот производ :)

I

IBIZA SOUND

Гостин
vcera slucajno go nacekav souto i moram da priznaam deka me bindisue:)

P.S.moze li nekoj da mi ja dade ili da mi ja kaze pesnata deneska sto ja slusaa ucesnisite, to est sto ja igraa cela den :)

--- надополнето ---

eve malku da pomognam
makedonska pesna i nesto vo pesnata se spomnuva nekoj si zile :):)

padre

форум силеџија
Член од
27 јуни 2010
Мислења
12
Поени од реакции
1
шоуто е живо срање,а и сите емисии од таков вид............

Член од
6 јуни 2010
Мислења
19
Поени од реакции
3
vcera slucajno go nacekav souto i moram da priznaam deka me bindisue:)

P.S.moze li nekoj da mi ja dade ili da mi ja kaze pesnata deneska sto ja slusaa ucesnisite, to est sto ja igraa cela den :)

--- надополнето ---

eve malku da pomognam
makedonska pesna i nesto vo pesnata se spomnuva nekoj si zile :):)
Песната се вика ШИЛА а ја пее Маја Оџаклиевска...барем така кажаа на почетокот
Од утре ќе спремале пеење...ќе биде топ....а вие кои го плукате , шо такво го глеате?
остајте да си го глеаме оние кои сакаме

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Све ороспии у тоа шоуто.
Ќе се пријавам следниот циклус, време е да си фатам женска.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Гледам дека фалат неколку луѓе,дали се “избркани“ или што било работава?И кој се тие?
И читам за малу и да не паднало секс,ај ваљда когај ќе ја напраат куќата,ќе има нешто..:)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.908
Поени од реакции
16.166
Гледам дека фалат неколку луѓе,дали се “избркани“ или што било работава?И кој се тие?
И читам за малу и да не паднало секс,ај ваљда когај ќе ја напраат куќата,ќе има нешто..:)
Не бе ич не го ни гледај одма ќе помислат дека :drk: на нив....батали :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom