Д
Дамјан_Amstaff
Гостин
Струмка и кавадарчанецот е најкрвави. Добро е шоуто што не ви чини сега ? Подобро некое наше шоу да гледам одколку Есперанса или Ѓумуш.
Си работела во Ваша ТВ куќа? Си работела на вакви слични проекти? кои се од интерес за собирање пари од народот преку телефонски повици - од 50 ден./повик?Поголем аматер од тебе нема! Ја сум работела во една наша ТВ куќа и да ти кажам дека е супер обработено на таков мал простор. Не знам што сакаш повеќе од реално шоу? Шо праева во Биг Брадер а беше пооригинално? барем не го украле
хахахНа што ќе дркаат бе? На стокиве ли? Вики Ралева е лепотица и Ајнштајн за овие.
ова ми дојде онака од прва, да те прашам само: да не ти е другарка дотичнава?На што ќе дркаат бе? На стокиве ли? Вики Ралева е лепотица и Ајнштајн за овие.
Не ме сфати... Сакам да кажам - штом Вики е лепотица и Ајнтајн за овие, може да замислиш какви се они.ова ми дојде онака од прва, да те прашам само: да не ти е другарка дотичнава?
Куќа се прави во шоуто?Ја прават ли куќата?
И по што заклучи ти братЏе дека ми е гледано шоуто?^Брат а ти изгледа поеќе се попали од овие што го гледаат шоуто...глупо, глупо, ама опна по некој коментар, ко да ти е гледано од почеток