T
Tetro
Гостин
сподели де, да се насмееме и ниеИмаше и други дешавки кои не се за на нет :pos2:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сподели де, да се насмееме и ниеИмаше и други дешавки кои не се за на нет :pos2:
озбилен си? :jaj:Де4ки у везе со гратисите мислам дека имаше фалсификат карти пуштени во продажба некој сакаше да си го наполни џебот изгледа и поради тоа од план б ги пуштија останатите карти без пари само наместо да чекаме ред пред билетара за бесплатна карта ги делеа по школо.Ина4е Влатко си има многу фанови низ земјава.И без тие "гратиси" што ги викате влатко моментално може да собере најмногу народ од било кој соло пејач од македонија.
Де4ки у везе со гратисите мислам дека имаше фалсификат карти пуштени во продажба некој сакаше да си го наполни џебот изгледа и поради тоа од план б ги пуштија останатите карти без пари само наместо да чекаме ред пред билетара за бесплатна карта ги делеа по школо.Ина4е Влатко си има многу фанови низ земјава.И без тие "гратиси" што ги викате влатко моментално може да собере најмногу народ од било кој соло пејач од македонија.
Влатко ти си?
Де4ки у везе со гратисите мислам дека имаше фалсификат карти пуштени во продажба некој сакаше да си го наполни џебот изгледа и поради тоа од план б ги пуштија останатите карти без пари само наместо да чекаме ред пред билетара за бесплатна карта ги делеа по школо.Ина4е Влатко си има многу фанови низ земјава.И без тие "гратиси" што ги викате влатко моментално може да собере најмногу народ од било кој соло пејач од македонија.
Уште е жив Владо Јаневски, баш штета![]()
Да он сигурно....не го пишав пошто за влат4е ни е темава....ама Владо Јаневски е еден од оние кои денес да излезат на улица да по4нат да пејат ке соберат 10 000 фанови како ништо ....ама владо е друга генерација ипак он има многу обажаватели и сигурен сум дека ке има повеќе али искрено од новиве (не е баш нов влатко) никој не би ни пробал да направи концерт во таа сала.На влатко ова му беше прв концерт и секоа чест пошто беше многу добро организиран и јас се забавував во секој момент.Лошите впечатоци за концертот дојдоа од оние кои отишле таму да видат колку народ ке има....а не да го слушнат влатко и нормално е дека им било досадно.Ина4е Влатко заслужува големо браво за концертот...без замерки.А тоа како беа собрани 10 000 народ може само да се претпоставува ама сепак човекот вреди пошто мене искрено да ми дадеш карта за слаткар како што даваа за влатко јас не би отишол.Просто несакам да слушам човек кој во своите песни незнае да каже ништо повеќе од пцовки и навреди..(кога бев на гимназијадата отварање и он пееше таму последен и така си се дере док плејбек у позадина фр4и и ги радуе девој4ињана ЕЈ СЛАТКАААРР он само пцуеше на микрофонот и најморонската работа...девојчиња врискаат по него до сцената и овој у тој момент КУРВО НЕ СЕ ДЕРИ МАГЛА-ина4е дел од песната е тоа ама со прст ја покажа девојката и оваа продужуе да вика по него он си пцуе qr гоболи...)
ЗА слаткар искрено ни такси од дома да ми платиш не идам.Влатко барем направи добра забава.Ок разбрав дека било многу боље на Жељко ама сепак он има искуство каде каде поголемо и хитови многу.На влатко ова му беше прв концерт и мислам дека има топ песни и дека и да не беа 10 000те сите негови фанови и да не беше преполна салата ако продолжи вака сигурен сум дека следниот пат со сигурност ке бидат...
Стара нова генерација - кога споредуваш пејачи не можеш да кажеш овој е стар овој е млад. Дури и Ѓоко д фиш има подобар глас од овој, настрана смеењето што падна. Како што кажав јас и после мене што кажаа, еднаш рокер, па кремец па пак сега рокер, не бива. Да останеше Влатко со Морал или да продолжеше со таков стил а не со такви лимонади песни како што излезе на изборот за Евровизија повеќе ќе го сакаа. Кога беше во Морал го сакав, сега видов дека прави како што вее ветрот, комерцијала.
И викаш 10.000 имало а? :pos2: