Kонцерт на Влатко Илиевски во Борис Трајковски - 05.06.2010

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
Де4ки у везе со гратисите мислам дека имаше фалсификат карти пуштени во продажба некој сакаше да си го наполни џебот изгледа и поради тоа од план б ги пуштија останатите карти без пари само наместо да чекаме ред пред билетара за бесплатна карта ги делеа по школо.Ина4е Влатко си има многу фанови низ земјава.И без тие "гратиси" што ги викате влатко моментално може да собере најмногу народ од било кој соло пејач од македонија.

Каква глупост кажа тука, браво !
Факт е дека се прецени момакот, јас воопшто не го ценам како пејач, според мене супер би бил на Златно славејче со тие текстчиња, а гратисите многу добро сите знаеме зашто ги давал.

Абе не е работава дали јас се палам на него или не (ама убаво од твоја страна што не ме осудуваш :)). Муабетот ми е дека Влатко има музички квалитет и успеа да ја наполни салата (со или без делење на гратиси),и е навистина премногу глупаво цело време да дебатирате околу тоа кој во колку саат си заминал од таму.
Се сложувам дека Влатко се изглупира што се посвети на градење на соло кариера и правење на поп-рок песни,наместо да се заангажираше повеќе во Морал но факт е дека и вака дечкото има успех и квалитет.

Квалитет? хах квалитетот е релативна работа, исто и успеxот а на кратко и све друго нели. :)

Каква глупост кажа тука, браво !
Факт е дека се прецени момакот, јас воопшто не го ценам како пејач, според мене супер би бил на Златно славејче со тие текстчиња, а гратисите многу добро сите знаеме зашто ги давал.
А од кај знаеш ти па дека други пејачи претходно не давале гратиси??

--- надополнето ---

Квалитет? хах квалитетот е релативна работа, исто и успеxот а на кратко и све друго нели. :)
Па добро да,до некаде си во право. :)

Најмногу ме нервираат како демек он спасил македонска музичка сцена и слично, а нема врска тоа туку само фалби, сега Ристо Бомбата или Студени нозе да направат концерт па стадионот ќе им биде малку и тоа без гратиси и може комотно карта да биде 600 денари. Незнам дали е за на Златно славејче бидејќи воопшто не го слушам едноставно нема ништо во неговата музика и не се карајте кој е во право или не и онака не вреди за Влатко да се карате излитен шизик е он :)

хахаха Е Господе кој се луѓе стигнаа да прават концерт во Борис Трајковски,пу! Како прво повеќе од пола карти му беа давани гага,луѓе и така не ги примаа,како второ тие што биле таму почнале да си одат после 5 песни тиња била атмосферата а неговиот менаџер може колку сака да лаже дека имало луѓе кога немало. ПС. Нека кажат отворено колку карти се продадени,ако има преку 1000 еве на (итоа по цена од 200 ден) хахахха ПАТЕТИКО!

Битно на Тв кажаа дека успеал ја напуни салата... а тоа дека 90% биле од основно школо,што земале гратиси,тоа друга работа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom