leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Важно во сите школи се делеа гратиси
![]()
Важно нема маркетингот да го плати со концертов,а не да заработи

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Важно во сите школи се делеа гратиси
![]()
Имав 15 гратиси и затоа отидов и зошто мислев ке биде поинтересно. Пееше малце со по 5 минути говор меѓу секоја песна...нормално така ке е досадно. А Металци не ми беа мене децана по 15 години што си ги трескаа главите на тие песни...Јас му знаев 5-6 песни ама ја немаше таа убава атмосфера што ја имаше на други концерти. Дали после Жељко и Гета затоа толку многу тапа ми беше на концертов или стварно беше незнамЖал ми е што не си помина убаво.Јас го слушам Влат4е уште у морал кога беше и сите песни му ги знам лол ај ем биг фан.Ама грешка си не се испразни пола сала по еден саат.Ина4е на мн народ им беше досадно можеше да се види тоа ама што да им правам кога отишле на концерт кога поима немаат кој е тој што ке пее.Го виделе на ТВ и ај ке идме лол.Мене ме изненади имаше и металци таму и најзакон беше кога ја пееше а ти ме убиваш....после концертот на архангел на кале лани ова ми беше најдобро нешто последнава година и сум задоволен ств.Тие што дојдоа да го слушаат влатко а не да губат време си поминаа убаво и се виде тоа...остали жао ми је...
Имав 15 гратиси и затоа отидов и зошто мислев ке биде поинтересно. Пееше малце со по 5 минути говор меѓу секоја песна...нормално така ке е досадно. А Металци не ми беа мене децана по 15 години што си ги трескаа главите на тие песни...Јас му знаев 5-6 песни ама ја немаше таа убава атмосфера што ја имаше на други концерти. Дали после Жељко и Гета затоа толку многу тапа ми беше на концертов или стварно беше незнам
А на последната песна сала беше прааазнаааа
Имаше по цели блокови празни а доле пола од тоа за стоење беше полно за разлика од почетокот на концертот :smir:
Нели?Жал ми е што не си помина убаво.Јас го слушам Влат4е уште у морал кога беше и сите песни му ги знам лол ај ем биг фан.Ама грешка си не се испразни пола сала по еден саат.Ина4е на мн народ им беше досадно можеше да се види тоа ама што да им правам кога отишле на концерт кога поима немаат кој е тој што ке пее.Го виделе на ТВ и ај ке идме лол.Мене ме изненади имаше и металци таму и најзакон беше кога ја пееше а ти ме убиваш....после концертот на архангел на кале лани ова ми беше најдобро нешто последнава година и сум задоволен ств.Тие што дојдоа да го слушаат влатко а не да губат време си поминаа убаво и се виде тоа...остали жао ми је...
Леле,стварно не знам тебе кај ти бил погледот ама салата беше се само празна не.
Празна не беше?
Од преполното на почеток и она на крај не беше празно?
Зборам за 15 мин пред крајот на концертот
Бев и горе и доле имав супер поглед
Вип делот беше полупразен
тој блок до него исто
и во секој блок имаше мнoooooooогу празни седишта
доле имаше гужва само до камерите
и од позади кај врататите за излегување за неколку секунди стигнав до бината
убаво беше на неколку песни ама очекував повеќе
но пак си го сакам Влатче
А зошто мислиш неможе да наполни сала кога сите имаа гратиси?Јас имам уште неискористени зошто немаше на кој да дадам сите имаа
![]()