Баерн Минхен - Интер: финале Лига на Шампиони, 22 мај!

Кој мислите дека ќе победи?

• Баерн Минхен

Гласови: 109 31,5%
  • Интер

Гласови: 237 68,5%

• Вкупно гласачи
    346
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Честитки за Интер.
ПОзаслужено не можи и да биди, за разлика од Серија А каде не заслужија титула со оглед на то колку натпревари кои беа пред и по ЛШ-дуелите ги играа со пола сили и ги загубија (со шо два пати ми утнаа само тие ливчиња), но ЛШ е ЛШ, ја исфрлија „незапрливата“ Барса, и то е то.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
И после, Интер играл дефанзивно... требаше 4 или 5 нула за нас да заврши. Реално да збориме, онака без да навредиме некој навивач на БМ, Интер овој натпревар беше за 2-3 класи над Баерн, многу очигледна беше тактиката на Мурињо; Остави го Робен да прими топка, и затвори го Робем после. Со тоа што не му даде друга опција на Баерн, да го затвораше Робен цело време и да не го оставеше отворен за да прима топка, Баерн ке имаше потимска игра, ама вака...тоа е... Не знам што мислеше Ван Гал со тоа што Гомез го оставе на клупа, а Олич стартер, што чекаше тој? Хет-трик? ПАК? ПРОТИВ ИНТЕР???

Да не звучам педерски, ама не само Интер, и Баерн во случајов, го достигна максимумот за својот потенциал сезонава. Како и да е, честито Интеристи, повеќе од кој било го заслужуваме ова.
Sea koga ke si odi Murinjo tebe treba da te stavat trener na Inter gledam dosta razbiras c c c prosto sum iznenaden ....abe decko so Riberry Bayern ke sosema drug tim ke imase covek sto ke mozese da napravi prodor i po levata strana a ne se da ide preku Robben...pa od ovde ti gledaj dali Bayern go dostigna svojot potencijal sezonava bez klucen igrac. Inaku svaka cast na taktikata na Murinjo i dadete zahvalnost na Miler sto utna sam so Cesar na pocetokot na vtoroto poluvreme vo 10 sekunda...da go dadese toj gol Miler vie ke placevte i toa so sigurnost ali toa ti e fudbalot .

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Sea koga ke si odi Murinjo tebe treba da te stavat trener na Inter gledam dosta razbiras c c c prosto sum iznenaden ....abe decko so Riberry Bayern ke sosema drug tim ke imase covek sto ke mozese da napravi prodor i po levata strana a ne se da ide preku Robben...pa od ovde ti gledaj dali Bayern go dostigna svojot potencijal sezonava bez klucen igrac. Inaku svaka cast na taktikata na Murinjo i dadete zahvalnost na Miler sto utna sam so Cesar na pocetokot na vtoroto poluvreme vo 10 sekunda...da go dadese toj gol Miler vie ke placevte i toa so sigurnost ali toa ti e fudbalot .
Аиде бе, нели беше сигурно дека Пандев нема да го види овој трофеј?

Сега пак е сигурно дека овој ако погодел, друга песна ќе беше.
И Снајдер ако ви го збрцаше, трета песна ќе беше. А Тиаго Мота ако играше, лелел што да ти причам...

Нормално е вакви муабети да се вртат, што би било кога би било...па ќе дое некој од Барса и ќе рече "Абе Иниеста ако играше кур вие финале ќе видевте", а овие од Манчестер ќе речат "Роналдо ако останеше ќе видеа Баерн убаво, не 3-0, 6-0 ќе губеа во прво на Олд Трафорд".
Аман со детскиве муабети.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
На тактички план како и што очекував, Интер ги прегази Баерн. Ко и увек, имаа посед, но кружеа на триесетина метри од голот. Интер им ја разби средината, пректично Баерн беше без среден ред, во првото полувреме едвај видов три или четири додавања кои поминаа низ средината на теренот.
На Баерн ништо друго не му преостана освен да напаѓа крилно, преку Робен. 99% од акциите им одеа по десната страна каде што беше Робен. Од друга страна Интер беше сигурен во средниот ред, успеваше да организира акции, да нападне од било која позиција.

Повеќе од заслужена победа на Интер.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ај и тука да ви честитам титула,и вчера после утакмица им пружив на десетина навијачи на Интер рака поред кеј ко поминавте.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
хаха гуд квешчн :)

дои друже, ја ќе ти даам заем :wink:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893

Ееееее... а тек да освоевме... :pipi:

Н

'Никола'

Гостин
^Ете навивачи со срце. Така и треба, сите да сме задоволни и презадоволни од сезонава, сепак прва му е на вГаал и на поголем дел од играчите во Баерн. Јесте да ќе беше подобро да го земевме и овој трофеј, но еден секогаш мора биде втор. Годинава тоа сме ние, за в година засилени, атакуваме пак. Зошто да не пак со Интер во финале, барем ќе нема препукавање со навивачите.

M

Mario Gómez

Гостин
Ај со среќа интераши, синојка касно го дознав резултатот и се разочарав, али то е то. Честито нека им е на Интер за неверојатната сезона, си ја заслужија.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Боби[Мкд];3578114 напиша:
Ај со среќа интераши, синојка касно го дознав резултатот и се разочарав, али то е то. Честито нека им е на Интер за неверојатната сезона, си ја заслужија.
Благодариме БОБИ.Јас немав твој број за да те поздравам со МИЛИТО во 35 и 70 минута.

M

Mario Gómez

Гостин
Нема шо, си честитав, знам само дека сме имале посед топка 67% и 10 повеќе шутови на гол од вас, али сето тоа узалуд со таа ѕверска одбрана. Да не почнувам како навивачите на Барселона, сепак од хајлајтсиве натпреварот беше од пријателски карактер.

Плус потегот на Лусио ме воодушеви, ме остави без зборови едноставно. А и први пут Мурињо го видов пријателски расположен(кога му ја скри на Роббен топката):pos: а не со неговата позната "мргуд фаца", aли нема подобар тактичар од него, Интер боље за нив да го задржат. :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Боби[Мкд];3578215 напиша:
Нема шо, си честитав, знам само дека сме имале посед топка 67% и 10 повеќе шутови на гол од вас, али сето тоа узалуд со таа ѕверска одбрана. Да не почнувам како навивачите на Барселона, сепак од хајлајтсиве натпреварот беше од пријателски карактер.

Плус потегот на Лусио ме воодушеви, ме остави без зборови едноставно. А и први пут Мурињо го видов пријателски расположен(кога му ја скри на Роббен топката):pos: а не со неговата позната "мргуд фаца", aли нема подобар тактичар од него, Интер боље за нив да го задржат. :)
Да те потсетам што ми напиша:
глуп си, поима си немаш, читај до крај постот, ќе го видиш хаосот во вашата одбрана во сабота, бот4е! Ч)

M

Mario Gómez

Гостин
Па пак не сфаќаш, ја не пореков дека вашата одбрана е слаба бе, леле колку глупо ги сфаќаш сите постови,

Мислев дека нашиве ќе изиграат на ниво, а всушност само левата страна играше.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Lucio е зверот =)

Богами ако игра ко шо играше до сега .... Со Т.Силва не знам кој јунак ке ги помине ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom