Баерн Минхен - Интер: финале Лига на Шампиони, 22 мај!

Кој мислите дека ќе победи?

• Баерн Минхен

Гласови: 109 31,5%
  • Интер

Гласови: 237 68,5%

• Вкупно гласачи
    346
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
хахах Бобане шо е со смешнине дресови :vozbud::vozbud::pos2::pos2:
:pos2:

анкетата ќе го даде победникот :tv:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Од шо целата моја работна “кариера“ работам со Германци па така ја имам онаа одвратност како НАРОД.
Значи кој и да тим игра против нив ја би навивал за него (едино Грчки и Бугарски).

Од друга страна сум навивач на Пандев.
Така да ова финале ке се посветам на Интер и нашиот “Маестро Пандев“.
Очекувам победа на Интер со 2 гола на Гранде Пандев!:vozbud:

M

Mario Gómez

Гостин
хахах Бобане шо е со смешнине дресови :vozbud::vozbud::pos2::pos2:
:pos2:

анкетата ќе го даде победникот :tv:
Добри се дресовите бе. :) Слични на првите од кога се формирал клубот, и оти славевме годинава 110 годишнина и направија слични на нив за наредна година.

А околу анкетата, нормално е дека е таква. Сите гласаат за Интер, всушност цела Мк навива за Интер.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Како и сите така и ја навивам за Интер поради Пандев.Мерак ќе ми е да даде гол!!!!!!!!

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
А во анкетана место Интер да стои Пандев!? Оти сите шо сакаат да победи Интер е поради него:toe:

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
А во анкетана место Интер да стои Пандев!? Оти сите шо сакаат да победи Интер е поради него:toe:
Ovde si vo pravo druze:smir:bes somnenie

Jas kako Fan na Bayern Munchen ocekuvam pobeda na Bavarcite (normalno) ce bide tesko,se nadevam deka Riberu ce igra (ako mu a namala kaznata) i Lucio nema da izigra kako sto znae pricinata ga znaete:smir:

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Искрено сакам да победи Интер само доколку Пандев игра и има значајна улога во победата.Колку и да ги мразам Интер сепак Пандев е првиот Македонец во големото финале(Панчев и Најдоски беа тогаш Југословени).

Баерн ми е онака прва љубов заедно со Јуве,првите два дресови од Баерн(Ефемберг).Тој тим што го имаше на времето со Ефемберг,Кирстен,Јеремис,Шол,Кан,Линке...

Во секој случај нема да ми биде криво кој и да изгуби,двете екипи се таму каде што заслужуваат да бидат,можда Интер е тој што е најдобар,ги исфрли Челзи и Барса.

Сепак за Гоче ќе навивам!:smir:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Погрешно е тоа? Не сфаќам... :tapp:

Интер победува, нормално.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Погрешно е тоа? Не сфаќам... :tapp:

Интер победува, нормално.
Па многу нормално дека нема да сфатиш:tapp:
Ај да ти образложам...
Не реков дека има неш лошо у тоа, баш напротив сите сме горди на него.Кажав само дека подобро е да сме смени Интер и да премине во Пандев оти 90% се за Пандев а 10% навиваат за Интер како клуб.
Појасно е сега??????

И секако и ја сум за Пандев сакам да се прослави уше повеке, да остави белег во финалето, да се памти по него!

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Па многу нормално дека нема да сфатиш:tapp:
Ај да ти образложам...
Не реков дека има неш лошо у тоа, баш напротив сите сме горди на него.Кажав само дека подобро е да сме смени Интер и да премине во Пандев оти 90% се за Пандев а 10% навиваат за Интер како клуб.
Појасно е сега??????

И секако и ја сум за Пандев сакам да се прослави уше повеке, да остави белег во финалето, да се памти по него!
Погрешно сум те сфатил. Некако како лоша причина да е тоа што повеќето тука навиваат за Интер зарди Пандев...

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
е ја не сум за Пандевот бе !

ПАЦА ИНТЕРАМАЛА ! ! :pos2::pos2::pos2:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Напред Мурињо,Напред Пандев!!!
Ебете ги швабите!!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Мех, се гледа колку го читаш нашиот фан-клуб.
Од кај нас само ТонИнтер е поради Пандев, сите други сме зашо ни се свиѓаат белите дресови. Многу се стилски.

Ovde si vo pravo druze:smir:bes somnenie
Во право си. :smeshko:

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Мех, се гледа колку го читаш нашиот фан-клуб.
Од кај нас само ТонИнтер е поради Пандев, сите други сме зашо ни се свиѓаат белите дресови. Многу се стилски.

Во право си. :smeshko:
Druze pogresno si go razbral priatelot toj saka da rece deka site neutralni ce navivaa za inter zatoa sto igra pandev

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom