Баерн Минхен - Интер: финале Лига на Шампиони, 22 мај!

• Креатор на темата Креатор на темата Bavarecot
  • Време на започнување Време на започнување

Кој мислите дека ќе победи?

• Баерн Минхен

Гласови: 109 31,5%
  • Интер

Гласови: 237 68,5%

• Вкупно гласачи
    346
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај пак види што збориш.Нема ова да го викаш на 22 мај.Сакам да речам,во секој случај ќе ти биде криво без оглед дали (ако победи Интер) тоа ќе биде затоа што бил подобар или послаб.

Нормално бе луѓе, и мене и тебе и на сите навивачи ќе ни биде криво ако загуби Баерн, истото важи и за навивачите на Интер. Нема тука чудење и думање тоа е факт.
Работата беше, барем јас како што пишав погоре, нека победи подобриот, тој што ќе си заслужи. За тоа кој сакаме ние да победи, се знае.:wink:

Ај пак види што збориш.Нема ова да го викаш на 22 мај.Сакам да речам,во секој случај ќе ти биде криво без оглед дали (ако победи Интер) тоа ќе биде затоа што бил подобар или послаб.

Очигледно не се разбираме ти пишав и ПП

Зошто сте го ставиле Интер на анкета? На анкета треба да има со колку разлика ќе тепа Баерн Минхен.

Би ставил 1000 денари у кладилница сингл дека Баерн ќе тепа?

Јас сум за Интер.

Прогноза 0-1

Ма би играл и точен резултар 4-0 :smee::smee:

Ех сега...кога Баерн ќе му даде на Интер 4 гола,да ми се јавиш. Ем целата екипа на Интер е практично бедем,ем се работи за финале.

За Интер. Пошо има помалце титули :))

Ќе навивам за Интер само поради Пандев, па се надевам дека ќе ги победат Баварциве:)

Интер, и само затоа што е Пандев таму... Иначе не можам да ги поднесам....

Стискам палци на баерн, затоа што ги мрзам Мурињо и Интер. Сепак мала предност му давам на Интер, но сите карти се отворени :)

253_11333.jpg

:cuc::cuc:baern

Во финалето ќе навивам за Интер,веќе од познати причини(Пандев).Инаку да Пандев беше во друга екипа ќе навивав за Баерн Минхен.Сакам Пандев да го подигне пехарот

Кај испадна датумов 22 :jaj: Баш дента тргнуваме на екскурзија :(

Неутрално ќе гледам на финалето а мислам дека ќе победи Интер имаа јак состав и по долго време стигнуваат волку далеку и мислам дека ќе освојат.Имаат добар стратег,играчи,јаката одбрана придонесува многу.Исто така Баерн не треба да се отпише навистина штета за Рибери што нема да игра иако на секој играч сон е да игра во финале на ЛШ он тоа нема да може да го игра а е одличен играч.Исто така Мота нема да игра во финалето навистина поради ништо не беше тоа за црвен картон повеќе беше глума од Серхио,ќе гледаме интересно финале.

Ако игра пандев ќе навивам за интер, ако не тогаш ќе навивам за баерн :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom