PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Зимајте го Van Velzen Od Manchester United ima 16 godini neverojaten e :D

И од мене ништо посебно. Има по некое добро, а и просечно.

И од мене ништо посебно. Има по некое добро, а и просечно.

цимер дек си ти бе цимер арен љи си шо ке се пофалиш дај до први 20 иљади и не е лошо женска да наместиииш цимер дек си ти бе цимер дај за вечер позајми фармерки цимер чир во стомак имам зашо јадам урда и пиперкии ЦИМЕР!! цимер јас ке се пофалам девојче сум фанал како снекче бело цимер јас ке останам во скопје не се вракам повеке во селоо цимер јас ке се пофалам уште еден испит јас ке дипломирам цимер две три ниви ке продавам ке се вработам и човек ке постанаам Цимеер! :party3: Инаку одлични голови :bravo:

Си почнав со QPR, трет сум засега, Таарабт е ѕвер има 79 оверал а јас му качив засега на 80 иначе тие што почнале со Кардиф исто им е како да играат со Челзи, дај земете послаб тим бе луѓе.. Таму Белами прави лом.:)

Имат една финта на ПЕСов :) незнам дали сте знаеле. Кога бараш играч а сакаш да поминиш поевтино или без пари, во adbanced negotiations кај years left on contract наместете min и max да биде 1 што значи играчи на кој им завршуват договорот! Ќе си земите ептем саглам играчи понекогаш и ѕвезди, без пари за трансфер само плата за играчот. Последно така го зедов Kagawa оваа сезона во Ипсвич - плата 500К.
Инаку со Ипсвич прва сезона: 1st, 78pts, 20goals - Wickham, Финале во купот со Сити изгубив 2-1, на вториот му избегав 15 бода!

97283130.jpg
[/URL][/IMG]

82008103.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

28164999.jpg

--- надополнето ---

10576474.jpg

--- надополнето ---

97184551.jpg

--- надополнето ---

Ете го Kagawa се јави уште на првата утакмица во Premier League и то против City да им се одмаздам за поразот во купот!

Може да ми дадете торент линк за тој нов пач што сите го фалите последниве страни... сакам да почнам и јас сом тим од Чемпионшип :D

Имат една финта на ПЕСов :) незнам дали сте знаеле. Кога бараш играч а сакаш да поминиш поевтино или без пари, во adbanced negotiations кај years left on contract наместете min и max да биде 1 што значи играчи на кој им завршуват договорот! Ќе си земите ептем саглам играчи понекогаш и ѕвезди, без пари за трансфер само плата за играчот. Последно така го зедов Kagawa оваа сезона во Ипсвич - плата 500К.

Затоа има и финта, да имаш бесконечно многу пари во буџетот, со освоени 600 од тие поените, што ги дава после секоја одиграна утакмица.. :)

Затоа има и финта, да имаш бесконечно многу пари во буџетот, со освоени 600 од тие поените, што ги дава после секоја одиграна утакмица.. :)

така не е интересно, само не мие јасно како ги наместив трансверите на low а играчиве како ненормални ги мењаваат клубовите поготово челзи и милан ги изнакупија сите, тоа само замене ли важи или за сите, кагава и јас го земав во лидс за беспари и за 1 милион го ценкав мек фаден од бирмингем но не е нешто посебно, на трансвер што ги ставам играчите никој не ги бара а тие другите по 5 понуди ми стасуваат но не ги одбивам јас туку го оставам да си помионе време автоматски го одбива оти јас ако ги одбијам 5 понуди него расположеноста кон клубот му се намалува

мкганер најдобар засега со второлигашите успеа да дојде до прва лига.:)

Абе до прва лига ќе дојш и ти не е тешко толку, тешко е можит да се освојт лигата!
Второ место сум месец Ноември, најдобар стрелец во Лигата и во тимот ми е Hulse.:)
Се ближи и тој трансфер период а јас немам пари за леб на играчите, имам скромни 2М.:icon_redf
Иначе да не знае некој да го реши проблемот на еден другар? ја оклучува Пес и еве што му дава..
dasdasdasn.jpg

Второ место сум месец Ноември, најдобар стрелец во Лигата и во тимот ми е Hulse.:)
Се ближи и тој трансфер период а јас немам пари за леб на играчите, имам скромни 2М.:icon_redf
Иначе да не знае некој да го реши проблемот на еден другар? ја оклучува Пес и еве што му дава..
dasdasdasn.jpg

Или има проблем со .exe - то или па со directx!

Инаку еве вест за PES 2011 3D за Nintendo 3DS!

Pro Evolution Soccer in 3D looks bloody spectacular and the 3D helps make an already attractive game look sublime. Its visuals are comparable to the latter PlayStation 2 Pro Evolutions, though the 3D effect unsurprisingly renders it all much more impressive. Cue up a goal kick and the stadium spreads out before you in dazzling fashion, while the chunky and attractive player models look fantastic across the board. The demo hosts the ‘Clasico’ of Real Madrid versus Barcelona, so the football’s equally eye-pleasing as Messi, Ronaldo and co. work their magic.
The full game will offer five perspectives and hopefully a radar will be thrown into the mix too. Its absence in the demo build coupled with the hyperactive camera doesn’t make for the most representative of experiences, but underneath it all the Pro Evolution Soccer formula shines through. Like the series’ best, it feels solid and reliable.
Name
Pro Evolution Soccer 2011 3D
What platform is it on?
Nintendo 3DS
When’s it out?
During the “launch window”, which is 25 March -- early June.
What other game is it like?
The other PES titles, FIFA.
Does it use any new tech?
Of course, there’s some pretty serious glasses-free 3D action going on here.
The pitch
Designed specifically for the 3D-enabled unit, PES 2011 3D for Nintendo 3DS offers an immersive take on the football genre, mixing the PES series’ acclaimed level of control and realism, with the added dimensions the 3DS allows. Players can select from 60 National and 170 club sides, and lead them to glory within a range of challenging tournaments and leagues.
The storyline
Konami’s football sim has seen yearly updates in its current format since 2001. It was born out of its International Superstar Soccer series of the 1990s. It may not have the detail of its EA rival -- FIFA, but purists insist that it is still the most realistic football sim. And with no FIFA 3D version yet announced, this could be just the tonic Konami needs to help it get back on top.

--- надополнето ---

Го напрајв ошмара Манчестер :D

--- надополнето ---

Булард, Адан голман од Реал и Нолито младинец од Барса ги зедов на Free Transfer

--- надополнето ---

Го попи и Челзи а зубо нека е :pos2:
93728653.jpg

--- надополнето ---

Полусезона ПРВ во Премиер Лига! :toe:

73575211.jpg

Неуништливиот :) :pos:

pes20112011-01-2613-49-01-52.jpg

--- надополнето ---

Кои втори лиги ги има со 1.4 пачот? И ај ако има некој еден линк за цел пач или торент?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom