PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Е дали е интересно вака? :nenene:

Што да правам кога имам перфектен тим кој игра импресивно :toe:
Иначе како да го извадам видеото од головите што ми се снимени т.е. како да ги најдам и каде?

Ми скурчи со Барса и со Штутгарт.. сакам да пробам со Вердер.:)
Дај кажете некој предлог за играчи.:D

Елиа од Хамбург, има исто движење ко Роналдо, многу е добар :)
И централен бек за мали пари а многу јак, Самба од Блекбурн.. на прекини нема боље играч со глава :) а и неможеш да го промашиш, 193 е висок :pos2:

Елиа од Хамбург, има исто движење ко Роналдо, многу е добар :)
И централен бек за мали пари а многу јак, Самба од Блекбурн.. на прекини нема боље играч со глава :) а и неможеш да го промашиш, 193 е висок :pos2:

Што ќе му е Елиа кога Елиа игра WF (страничен напаѓач) а со Вердер се игра 4-4-2 . Странични Марин (лево) Хунт (десно)

ај ако може торент за играва да ја симнам .. :)

Jarolim од Хамбургер мене ми е топ многу ме потсека на wesley sneijder....Тоа ти е мој предлог јас сум 9 сезона со St.Pauli и кај мене е веке 6 сезони и е ТОБ.

Петрич од Хамбург е добар,Видал,Санчез од Удинезе.

Среден ред : Ласана,Мело,Сонг,Насри итн...ги има многу,а за одбрана : Самба,Дистин,Видич,Асу-Екото

Jarolim од Хамбургер мене ми е топ многу ме потсека на wesley sneijder....Тоа ти е мој предлог јас сум 9 сезона со St.Pauli и кај мене е веке 6 сезони и е ТОБ.

Ама тебе ти излегол Јаролим млад а? знам и мене ми излезе.
Иначе сега со Фејнорд кога почнав 3-та сезона излезе Роналдо (бразилецот) 17 години. На 18 има 103 оверол

ај ако може торент за играва да ја симнам .. :)
росонери, ти мислам од велес беше, ако си на кејблтел, пушти на мрежата ја има играта, не троши интернет. ако не си ќе ти најдеме торент :)

росонери, ти мислам од велес беше, ако си на кејблтел, пушти на мрежата ја има играта, не троши интернет. ако не си ќе ти најдеме торент :)

Ja симнав веќе од торент, само не сум знаел дека ја пуштиле пак мрежата :vozbud:
Де ако сакаш дај ми линкче од мрежата, долго време немавме а сега имам нов пц и ја немам мрежава ? : )))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom