PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Фино фино, само ме интересира на утакмица 100% примаш барем еден гол, нели:smir:
Мој совет е барем еден од средина да ти игра ДМФ..

ИграВ ДМФ предтходната сезона пред да ги купам Гуркуф и Каналес подобро ми е овака, напаѓачки

ИграВ ДМФ предтходната сезона пред да ги купам Гуркуф и Каналес подобро ми е овака, напаѓачки
Па добро али му оставаш поише простор на противникот, на контри може да те искине :)

За ДМФ ако ви треба.. Тука ви е Ориол Ромеу од Барса.. млад перспективен играч.. давајте му шанса во Купот и на лесни утакмици во Примера и во ЛШ додека да наполни 21 година.. потоа слободно кинајте со него.:)

Не прочитав досега никој да играл со default Играчите. Едино е така интересно барем мене да се мачиш да тепаш а не со колкава разлика. Ко ќе видам со 99-ки играчи без веза ми е многу. Еден да имам таков ќе тепувам по 7-0 секоја утакмица! Ама не е то то!

Продолжи со својата напаѓачка формација мајсторе,јас играм малку подефанзивно но ваѓам добри резултати,во куп играм многуууу офанзивно :)

Продолжи со својата напаѓачка формација мајсторе,јас играм малку подефанзивно но ваѓам добри резултати,во куп играм многуууу офанзивно :)
постави скриншат да бидам што тим имаш

22236877.jpg

--- надополнето ---

Еве го моето тимче.. кажете пофалби критики ово оно.. И да го продав Бускетс на Бенфика него не го сметајте.:)

Го има некој 1.0 пачот? Јас почнав со Тотенхем и многу поинаку него со постар пач мајката...против сампдорија играв квал. за лш и изгубив вкупно 4-0 многу потешко некако топка не им се зема, а тие играат совршено во одбрана. јас неколку 100% шанси и моите не погодуваат а нивните да.

брат стави си унреал пач закон е еве линкови
PES2011 UNREAL PATCH by PES-SERBIA

site_logo.gif

100% PSD Players Stats

UEFA CHAMPIONS LEAGUE - all 32 teams
Premier League
Ligue 1
Serie A
Eredivisie
Primera División
Bundesliga

D2 League (3 teams from each second league - 3x6=18)
Others Europa - 56 teams (contains all UEFA Europa League teams)
Others America - 23 teams
Copa Cantander Libertadores - 40 teams

Konami 1.03 patch & DLC 2.0 including
Master League Full Working
Edit League Structure in game Full Working
-DOWNLOAD-

stutgart.jpg

--- надополнето ---

Еве го и тимот на Штутгарт, Какау повреден.:)
Дајте ми ваше мислење да видам.:)

stutgart.jpg

Еве го и тимот на Штутгарт, Какау повреден.:)
Дајте ми ваше мислење да видам.:)

Добар тим имаш,со овој тим можеш се да освиш :)
Иначе со играчиве што ги имаш најубаво би било 4-4-2 :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom