Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ке ја има и македонската репрезенација?
--- надополнето ---
![]()
Зашо не ми го чита десниот аналог? Може само со лев, али ако ги наместам на лев, нема да можам да се движам со играчите, бидејќи ќе морам да го контролирам левиот аналог.
ќе ја има во фулл верзијата кога ќе го направам пачотке ја има и македонската репрезенација?
па вчера е направен како може да ги немаГи има и трансферите или?
Како не ти го чита !? Кога си у менито за финти немора ни да ти биде уклучен. После во тек на игра само стисни го копчето аналог на џојстикот... L1 + десен аналог (кога ти е уклучен, свети сијаличката ако има) и цепај.![]()
igrava e luydnica, igrivosta e na nivo grafika isto, mnogu pomalku bagovi od 2010 ,golmanite se ok, vo globala se e super samo me nervira silata na sutot i dodavanjeto nekako ne se gleda kako so treba
sutot na najjakite igraci (u svetot) e kako na nekoj od vtor sostav od fk turnovone mi se sviga toa pred gol ili ja sutira mn silno (nad gol) ili sutira ko da podava :S
Епа друже, пробај ти да трчаш (не спринт, нормално трчање), и шутни ја со јачина до пола, да видиш до кај ќе ја отера. А и пробај да ја фатиш на волеј, кога е залетан со скроз најмалце јачина на шутот и да видиш како ќе ја опали.