Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајдее Срби дома. Ми се напрафи ќејфот. Иако сакав да одат во 1/8-финале, ама ме заебаа за големи пари, нека седат сега дома.

Инаку Англија - Германија ... :vozbud:

Па какво лошо сум казал ? НЕ сум обидил никого персонално.

Леле, леле шубо ми дојде ... Србија пато под нозе, Словенија исто, Англија оди понатаму ... абе милина, милина

Комшии кога ќе пораснете.... Бидете КЕНГУРИ xD

Па какво лошо сум казал ? НЕ сум обидил никого персонално.
Не некого лично ама секој двој пост у формов замараш со твоите иронии за тоа „колку сме прости/глупи Македонците“ а колку сте „паметни“ вие Бугарите. Толку ли немаш ништо попаметно да правиш во животот него само да дремеш на македонски форуми и да јадеш г**** за македонците, стварно не ми се верува колку си прост и очаен.

Сепак српската репрезентација треба да гледа и на позитивните страни,се прошетаа до Јужна Африка,неочекувно дадоа два гола на три меча што е вистинска сензација...

PRICELESS:tv: nz dali gledase nekoj na rts1,kako si kutese po 2-3 min komentatorot pri golovite na AUS:) i toa Serbija ne do Tokija nego do zadnju mesto u grupima:pusk:

Бедници сте големи има поединци што не заслужуваат да коментираат на темава. Србија испадна што испадна, не треба да се преувличува ништо, ќе ја видиме Германија во осминафинале со Англија.

ЧЕСТИТКИ ЗА СИТЕ СРБИ ОТИ БЕJА МНОГО ДОБРИ
ПОБЕДИJА ГЕРМАНИJА КОJА ПРОМАШИ ПЕНАЛ И ИГРА СО 10 ФУТБАЛЕРИ ЦЕЛ НАТПРЕВАР
САМО НЕМОРАМ ДА СФАТАМ КАКО МОРА СРБИJА ДА НАСЛЕДИ СИТЕ УСПЕСИ ОТ СФРY КАКО ТАМО СЕ ИГРАЛЕ ФУТБАЛЕРИ ОТ СИТЕ ЗЕМИ ВО ФЕДЕРАЦИJАТА
JАС МИСЛАМ ДЕКА ОВА ТРЕБА ДА ОСТАНЕ ВО ИСТОРИJАТА НА ОВА ФЕДЕРАЦИJА, А НЕ ДА СЕ ПРИПИШУВА НА КОJ И ДА Е

Bibo ти читаш ли внимателно ? Преди да ме обвинуваш читај ми постот во кој пише дека и ние бугарите гледаме сите парвенства по телевизор додека србите си играт. Некаде да сам обидил македонци ? Даже ти си прв коj обижда. јас немам ништо против тебе , но ти јавно имаш.

ЧЕСТИТКИ ЗА СИТЕ СРБИ ОТИ БЕJА МНОГО ДОБРИ
ПОБЕДИJА ГЕРМАНИJА КОJА ПРОМАШИ ПЕНАЛ И ИГРА СО 10 ФУТБАЛЕРИ ЦЕЛ НАТПРЕВАР
САМО НЕМОРАМ ДА СФАТАМ КАКО МОРА СРБИJА ДА НАСЛЕДИ СИТЕ УСПЕСИ ОТ СФРY КАКО ТАМО СЕ ИГРАЛЕ ФУТБАЛЕРИ ОТ СИТЕ ЗЕМИ ВО ФЕДЕРАЦИJАТА
JАС МИСЛАМ ДЕКА ОВА ТРЕБА ДА ОСТАНЕ ВО ИСТОРИJАТА НА ОВА ФЕДЕРАЦИJА, А НЕ ДА СЕ ПРИПИШУВА НА КОJ И ДА Е

Site najdobri fudbaleri vo SFRJ bile od Srbija zatoa so potpolno pravo site uspesi se nivna sopstvenost.Toj sto se otcepuva nema pravo na nasledstvo na uspesite.

Kad porasnem necu biti Kengur :tv:

36966_1310844373481_1301768625_694427_2389268_n.jpg

Сами си се криви Србите за вечерашниов пораз...немаа игра во нападот а одбраната потфрли на 2-3 пати и од таму и таков резултат...то је то!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom