Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ајдее Срби дома. Ми се напрафи ќејфот. Иако сакав да одат во 1/8-финале, ама ме заебаа за големи пари, нека седат сега дома.

Инаку Англија - Германија ... :vozbud:

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Па какво лошо сум казал ? НЕ сум обидил никого персонално.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Леле, леле шубо ми дојде ... Србија пато под нозе, Словенија исто, Англија оди понатаму ... абе милина, милина

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.282
Поени од реакции
8.450
Комшии кога ќе пораснете.... Бидете КЕНГУРИ xD

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.137
Поени од реакции
4.013
Па какво лошо сум казал ? НЕ сум обидил никого персонално.
Не некого лично ама секој двој пост у формов замараш со твоите иронии за тоа „колку сме прости/глупи Македонците“ а колку сте „паметни“ вие Бугарите. Толку ли немаш ништо попаметно да правиш во животот него само да дремеш на македонски форуми и да јадеш г**** за македонците, стварно не ми се верува колку си прост и очаен.

B

Beck's

Гостин
Сепак српската репрезентација треба да гледа и на позитивните страни,се прошетаа до Јужна Африка,неочекувно дадоа два гола на три меча што е вистинска сензација...
PRICELESS:tv: nz dali gledase nekoj na rts1,kako si kutese po 2-3 min komentatorot pri golovite na AUS:) i toa Serbija ne do Tokija nego do zadnju mesto u grupima:pusk:

Н

'Никола'

Гостин
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Бедници сте големи има поединци што не заслужуваат да коментираат на темава. Србија испадна што испадна, не треба да се преувличува ништо, ќе ја видиме Германија во осминафинале со Англија.

Член од
24 август 2008
Мислења
110
Поени од реакции
0
ЧЕСТИТКИ ЗА СИТЕ СРБИ ОТИ БЕJА МНОГО ДОБРИ
ПОБЕДИJА ГЕРМАНИJА КОJА ПРОМАШИ ПЕНАЛ И ИГРА СО 10 ФУТБАЛЕРИ ЦЕЛ НАТПРЕВАР
САМО НЕМОРАМ ДА СФАТАМ КАКО МОРА СРБИJА ДА НАСЛЕДИ СИТЕ УСПЕСИ ОТ СФРY КАКО ТАМО СЕ ИГРАЛЕ ФУТБАЛЕРИ ОТ СИТЕ ЗЕМИ ВО ФЕДЕРАЦИJАТА
JАС МИСЛАМ ДЕКА ОВА ТРЕБА ДА ОСТАНЕ ВО ИСТОРИJАТА НА ОВА ФЕДЕРАЦИJА, А НЕ ДА СЕ ПРИПИШУВА НА КОJ И ДА Е

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Bibo ти читаш ли внимателно ? Преди да ме обвинуваш читај ми постот во кој пише дека и ние бугарите гледаме сите парвенства по телевизор додека србите си играт. Некаде да сам обидил македонци ? Даже ти си прв коj обижда. јас немам ништо против тебе , но ти јавно имаш.

R

Rigel Kent

Гостин
ЧЕСТИТКИ ЗА СИТЕ СРБИ ОТИ БЕJА МНОГО ДОБРИ
ПОБЕДИJА ГЕРМАНИJА КОJА ПРОМАШИ ПЕНАЛ И ИГРА СО 10 ФУТБАЛЕРИ ЦЕЛ НАТПРЕВАР
САМО НЕМОРАМ ДА СФАТАМ КАКО МОРА СРБИJА ДА НАСЛЕДИ СИТЕ УСПЕСИ ОТ СФРY КАКО ТАМО СЕ ИГРАЛЕ ФУТБАЛЕРИ ОТ СИТЕ ЗЕМИ ВО ФЕДЕРАЦИJАТА
JАС МИСЛАМ ДЕКА ОВА ТРЕБА ДА ОСТАНЕ ВО ИСТОРИJАТА НА ОВА ФЕДЕРАЦИJА, А НЕ ДА СЕ ПРИПИШУВА НА КОJ И ДА Е
Site najdobri fudbaleri vo SFRJ bile od Srbija zatoa so potpolno pravo site uspesi se nivna sopstvenost.Toj sto se otcepuva nema pravo na nasledstvo na uspesite.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.078
Поени од реакции
45.944
Kad porasnem necu biti Kengur :tv:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Сами си се криви Србите за вечерашниов пораз...немаа игра во нападот а одбраната потфрли на 2-3 пати и од таму и таков резултат...то је то!

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Зарем бог се откажа од својот небесен народ? :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop