Група Ц (Англија, САД, Алжир, Словенија)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вака така, на среќа, ама Словенциве си победија. Кога ги гледам си викам, па ако можат тие да се пласираат зошто не би можеле и нашиве?

затоа што не се Словенци :nesum:

F184B047032FEB489A1C425792E81D91.jpg

:pos2::pos2:

^ А што е смешното? САД лани тепаа со Шпанија и водеа 2:0 со Бразил.. Сеа ќе видиш на следните 2 меча што ќе им се деси на Алжир и Словенија.. Факт е дека ова им е најлесна група на Англичаните, за разлика од оние на претходните Светски првенства..

^ А што е смешното? САД лани тепаа со Шпанија и водеа 2:0 со Бразил.. Сеа ќе видиш на следните 2 меча што ќе им се деси на Алжир и Словенија.. Факт е дека ова им е најлесна група на Англичаните, за разлика од оние на претходните Светски првенства..

И јас сум за Англија,ама ме нервира што секогаш се многу самоуверени.Американците ги спуштија малку со нерешениов резултат.

И јас сум за Англија,ама ме нервира што секогаш се многу самоуверени.Американците ги спуштија малку со нерешениов резултат.
Eпа добро и тоа е точно :)

Утре Англија 3+,Словенија-USA 2

П.С Герет Бери се враќа во првиот тим и ке игра централно со Лампард,а Џерард ке игра лево.

П.С Герет Бери се враќа во првиот тим и ке игра централно со Лампард,а Џерард ке игра лево.
Е тоа е веќе нешто, очекувам утре доста голови и сигурна победа на Англија!

Утре ќе ја видиме првата петарда на светското првенство.Верувајте ми.Во 20 и 30 часот Англија против Алжир.
Словенија против ЈУ ЕС ЕЈ,заебана утакмица,многу заебана,и на двете репрезентации им фалата бодови.Би ја играл победа на САД.
КАМ ОН ИНГЛАНД!! :smir:

Утре се,освен сигурна победа на Словенија ќе биде големо изненадување:toe:

Тоа е у корист на англија! Да го пукнат малку агресиите Руни, и да почне да игра крајно мотивирано, ко што знае:)

--- надополнето ---

Мислам дека у оваја игра Џерард многу поопасно би играл лево

Можеби најтешката утакмица за прогнозирање е Сад Словенија....Не знам, но мислам дека оваа утакмица можи да биди се и победа за едните и победа за другите....Мојот предлог тим е x на полувреме или пак игра на голови од 0-1 за оние кои сакаат ризик или 0-2 голови за оние посигурните, иако не е исклучена можноста да згрешам....Нели?

Е сеа сите типуваат дека Англија ке има сигурна победа против Алжир....Тоа е точно, ако се знае дека предходната утакмица ја наместија за Вилијам Хил кладилниците во Лондон, кои направија профит од неверојатни 2.3 милијарди долари....Коефицинетот за победа на Англија е мал, па јас со огромен ризик ке пробам да погодам точен резултат....Мојот тип ке биди на две ливчиња на едното 3-0 за Англија, на другото 4-0 за Англија....Коефицинетот е околу 6,50 до 9.00....Пробајте

Очекувам добра игра од страна на Англија....и да им шибне 3 голови.....И од Американциве очекувам добра партија....

На дуелов Словенија-САД прогнозирам 2 гола за САД со што заедно со Англија би продолжиле понатаму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom