Група Б (Аргентина, Нигерија, Јужна Кореја, грција)

Статус
Затворена за нови мислења.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Аргентина со тимот што го има сигурно ќе помине и порак глупостите на Марадона. Циганите колку да не ги сакаме, реално мислам дека имаат најголеми шанси за 2ро место, иако и Нигерија има добри играчи, физички спремни. Јужна Кореја е нешто послаба, но може да надополни со многу трчање и брзина.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
не ми изгледа многу лесна оваа група, фаворити би ги ставил аргентина и нигерија:toe:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Очекувам грција да е последна во група:back:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Според мене 1.Аргентина
2. Јужна Кореја
3. Грција
4. Нигерија

На Аргентина им фали само Хидинк за да освојат. Со овој никаквиов тешко да се случи такво нешто.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Мое мислење.....
1.Аргентина
2.Нигерија
3.Јужна Кореја
4.грција
.........

Аргентина има добри играчи... мислам дека можи далеку да стигни.
Исто така Нигерија е добра....има тим со кој може да ги надигра грција и Јужна Кореја......
Јужна Кореја веќе знаеме дека не може далеку да стигни...но ќе биде подобра од овие копиљациве..(грција)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Аргентина лагано 3-0-0,Грција втора со гол разлика 2-1.:tv:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Очекувам во оваа група грција од сите да биди поразена и да не даде гол!

F

fantomX

Гостин
Нигерија нема шо да бара според мене.
Фушаријата од Марадона со Аргентина ако ја помини групава, е способен за финале. Ама можно е и да не ја помини. :kesa:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Според мене 1.Аргентина
2. Јужна Кореја
3. Грција
4. Нигерија

На Аргентина им фали само Хидинк за да освојат. Со овој никаквиов тешко да се случи такво нешто.
Море немора да е Хидинк. Кој и да било од попознативе тренери би бил подобар од Марадона. Ама ако успее да ја помине групата Аргентина оди барем до полуфинале според мене. Грците колку и да нејќам да признаам мислам дека ќе бидат второ место....ќе се провлечат пак некако со по 1-0 победи. Ама можно е и Нигерија да изненади со оглед на тоа дека трчаат ко улави тие. Корејците мислма дека нема што да бараат во оваа група.

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Нигерија нема шо да бара според мене.
Фушаријата од Марадона со Аргентина ако ја помини групава, е способен за финале. Ама можно е и да не ја помини. :kesa:
Dali ti voopsto gledas fudbal ili samo EPL?

F

fantomX

Гостин
Dali ti voopsto gledas fudbal ili samo EPL?
Само ЕПЛ гледам, Аргентина и Барселона, и Нигерија, како не ме срам....
А пошто рековме дека ги гледам и Аргентина и Барселона, јасно се гледа како Меси соработува со средината на Барселона и како со средината на Аргентина, и е жестоко обвинуван во Аргентина дека за репрезентацијата не се бори како за Барселона, што секако не е точно, само Камбијасо и Маскерано (капитен-иштето на Марадона) не се ни блиску профил на играчи ко Чави и Иниеста + тука се и бесценетите експерименти на Марадона во одбаран главно, со ѕверишта од тамошното првенство.
И реков, мислам дека реков, Нигерија. Солидно талентирани, но не и за премногу фалење. Дисциплина лоша, тактички многу слабо. Шо значи дека, ако се дојдени за сериозна игра, соседиве наши „мили“ се пред Нигерија. А и косоокиве ни се прашалници.

Друго?

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Аргентина се очајни, особено сега со Марадона на чело, ќе поминат група и ќе се искакаат понатаму:toe:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Нигерија има многу играчи кои се во најдобрите години. Јас очекувам Нигерија да ја освои групата , Аргентина втора. Нигерија не беше на претходното светско и сите подзаборавија на неа. Имат реперезентација приближно квалитетна, ако не и подобра од пред 10-ина години(98,Франција). Земајќи во предвид дека се игра во Африка, на абнормално жешко време, мислам дека имат потенцијал да изненадат(како и другите афрички земји). Не дека у Аргентина е ладно, ама Нигерија може да праве проблеми и понатаму.

F

fantomX

Гостин
Нигерија има многу играчи кои се во најдобрите години. Јас очекувам Нигерија да ја освои групата , Аргентина втора. Нигерија не беше на претходното светско и сите подзаборавија на неа. Имат реперезентација приближно квалитетна, ако не и подобра од пред 10-ина години(98,Франција). Земајќи во предвид дека се игра во Африка, на абнормално жешко време, мислам дека имат потенцијал да изненадат(како и другите афрички земји). Не дека у Аргентина е ладно, ама Нигерија може да праве проблеми и понатаму.
Јас Нигерија ја коментирам врз основа на јануарскиот Куп на Африка.
И таму, кутрите чекаа племејкерство од Џон Оби Микел. Ако тоа го чекаат и понатаму, тогаш, ко шо реков, ништо од нив.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Точно, осеќам дека Аргентина ќе бидат најголемото непријатно изненадување на ова Светско. Чива ли беше идејата наркоманон да го стават селектор, бил легендарен фудбалер, па што? К*р се тресе у ладна вода. Повеќето од најголемите тренери никогаш не биле играчи или биле никакви играчи. За да бидеш тренер треба да ти работи кликерот а на овој никаквион од одамна не му работи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom