DarkWalker
Think globaly , Act Localy!!!
- Член од
- 4 февруари 2006
- Мислења
- 1.209
- Поени од реакции
- 70
FORZA ITALIA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После 3 светски првенства и 3 европски ја напуштам ИталијаОва светско нема да навивам за нив ради играчкиот кадар кој е инвалидизиран, револтиран сум поради тоа што Касано и Балотели не играат во нападот, а можат комотно моменталните напаѓачи да одат кај нив на лекции по фудбал. Тоа е тоа, Италија трпи смена на генерации, а оваа е една од најслабите во последно време.
Инаку Холандија и Бразил. Сеедно ми е која од овие две репрезентации, кај Холандија ми се допаѓа начинот на игра, а најмногу ќе ја симпатизирам поради Снајдер, Робен, Ван ПерсиОвие тројца во тим се перверзии, ќе видиме како ќе биде на првенствово...
Што се однесува до Бразил, за нив ќе навивам ради интерашкото трио Цезар-Маикон-Лусио, и поради Кака исто така, затоа што го почитувам ко фудбалер и увек ми бил меѓу најомилените играчи.
Едно знам, нема да бидам хардкор навивач ова светско, како што бев за Италија минатите првенства. И онда то.