Вашиот фаворит на СП 2010-Ј.Африка

• Креатор на темата Креатор на темата RaZ-R
  • Време на започнување Време на започнување

Вашиот фаворит на СП 2010 е ?

• Австралија

Гласови: 1 0,3%
  • Јапонија

Гласови: 0 0,0%
  • Р.Кореја

• Аргентина

Гласови: 25 7,7%
  • Бразил

Гласови: 46 14,2%
  • Мексико

Гласови: 4 1,2%
  • САД

• Данска

• Англија

Гласови: 48 14,9%
  • Франција

Гласови: 12 3,7%
  • Германија

Гласови: 22 6,8%
  • Грција

• Италија

Гласови: 49 15,2%
  • Холандија

Гласови: 28 8,7%
  • Португалија

Гласови: 3 0,9%
  • Србија

Гласови: 20 6,2%
  • Уругвај

• Словенија

• Ј.Африка

• Шпанија

Гласови: 56 17,3%
  • Швајцарија

• Нигериа

• Камерун

• Брегот на Слоновата Коска

Гласови: 5 1,5%
  • некој друг..

Гласови: 2 0,6%

• Вкупно гласачи
    323
јас навивам за бразил,ама мислам дека џанки бој со аргентина ќе направи ршум.ставив 500 денари дека ќе освои аргентина,коефициент 9,добивка 4500.:smir:

БРАЗИЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:olee:
:olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee:
:olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee:​

Англија дефинитивно!
Англичаните го имаат најдобриот состав, предводен од еден од најдобрите тренери...
Според мене, фаворити број еден на првенството.

После 3 светски првенства и 3 европски ја напуштам Италија :) Ова светско нема да навивам за нив ради играчкиот кадар кој е инвалидизиран, револтиран сум поради тоа што Касано и Балотели не играат во нападот, а можат комотно моменталните напаѓачи да одат кај нив на лекции по фудбал. Тоа е тоа, Италија трпи смена на генерации, а оваа е една од најслабите во последно време.

Инаку Холандија и Бразил. Сеедно ми е која од овие две репрезентации, кај Холандија ми се допаѓа начинот на игра, а најмногу ќе ја симпатизирам поради Снајдер, Робен, Ван Перси :) Овие тројца во тим се перверзии, ќе видиме како ќе биде на првенствово...
Што се однесува до Бразил, за нив ќе навивам ради интерашкото трио Цезар-Маикон-Лусио, и поради Кака исто така, затоа што го почитувам ко фудбалер и увек ми бил меѓу најомилените играчи.

Едно знам, нема да бидам хардкор навивач ова светско, како што бев за Италија минатите првенства. И онда то.

Или Шпанија, или Бразил, или Аргентина, или Италија! Друг не зима.... Мој фаворит - Бразил.

Бразил секогаш ми биле на прво место така и сеа, туе се Италија не толку омилени како Бразил ама сепак и за нив сум иако имаат беден состав на ова СП...

После 3 светски првенства и 3 европски ја напуштам Италија :) Ова светско нема да навивам за нив ради играчкиот кадар кој е инвалидизиран, револтиран сум поради тоа што Касано и Балотели не играат во нападот, а можат комотно моменталните напаѓачи да одат кај нив на лекции по фудбал. Тоа е тоа, Италија трпи смена на генерации, а оваа е една од најслабите во последно време.

Инаку Холандија и Бразил. Сеедно ми е која од овие две репрезентации, кај Холандија ми се допаѓа начинот на игра, а најмногу ќе ја симпатизирам поради Снајдер, Робен, Ван Перси :) Овие тројца во тим се перверзии, ќе видиме како ќе биде на првенствово...
Што се однесува до Бразил, за нив ќе навивам ради интерашкото трио Цезар-Маикон-Лусио, и поради Кака исто така, затоа што го почитувам ко фудбалер и увек ми бил меѓу најомилените играчи.

Едно знам, нема да бидам хардкор навивач ова светско, како што бев за Италија минатите првенства. И онда то.

И кај мене е скоро иста ситуацијата како кај тебе..сум гледал 3 светски 3 европски и секаде силно ја подржував Италија и навивав за нејзе исто како Интер во клубскиот фудбал....но јас не ја подржувам дотолку Италија во ова СП поради освојувањето во 2006 каде што веќе го достигнаа фудбалскиот врв и поради Липи кој не ги зеде сантон и балотели....само кај тебе се бразил и холандија а кај мене аргентина поради тоа што време е да се тргнат од сенката на Бразил и да покажат дека и во аргентина се игра фудбал и дека се талентирана нација....но да не заборавиме дека тренерот му е наркоман па тешко дека ќе одат далеку!

Одсекогаш сум навивал за Англија, па така и на ова светско. А исто ми се свиѓаат и Германија,Холандија и Мексико во стилот на игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom