devojka111
i'm real
- Член од
- 28 декември 2008
- Мислења
- 1.937
- Поени од реакции
- 148
И на Сител веста е експресно тргната
НЛО па парче метал,па плинска боца,па сега ракети:pos2:Требаше да сликам прееска ... касно ми текна!
Еден работник на „Макстил“ е сериозно повреден и пренесен во Градската болница, денес околу 7.30 часот.
Мислејќи дека сече старо железо, активирал две ракети. Според засега неофицијални информации, при сечењето се запалило горивото на ракета по што два проектила испалиле и паднале зад железарското езеро.
Ракетите биле забележани од многу скопјани утринава. Многумина помислија дека станува збор за беспилотни летала.
Засега не е познато за каков тип на ракета, станува збор и дали во во фабриката знаеле дека станува збор за ракета. Од МВР се уште откриваат за што станува збор.
Сител
Weather balloons? :icon_coolНЛО па парче метал,па плинска боца,па сега ракети:pos2:
Па тоа е проблемот со нашите медиуми ... објавуваат се и сешто со цел да бидат први, и после по пет милиони пати ја менуваат веста ... прво провери, па објави ... Еднаш и Анџелина Џоли умре!НЛО па парче метал,па плинска боца,па сега ракети:pos2:
Не се трудат ни нешто по замрсено да измислат,секоја експлозија или е гас или weather balloons...Weather balloons? :icon_cool
Динамитка?На крај ќе испадне петарда било.
Нц. Буренце.Динамитка?
Точно, еве слики од настанот:neka ne ve lazat deka e letalo,, moj drugar bil tamo koga go palele oruzjeto i edna raketa im izbegala od kontrola i letnala